Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Hunter a jeho manželka Lana si najmú realitného makléra Jacka, aby diskrétne predal ich nádhernú vilu v Malibu. Jack sa však čoskoro ocitá vo svete plnom podvodov, pomýlenej identity, špinavých obchodov a situácií hraničiacich so smrťou. (Real Tom Hardy)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Je to thriller? Je to akční film? Je to komedie? Je to drama? Je to drsné? Člověk vlastně neví. Ze všeho to má trochu, ale přitom to ani jeden žánr nenaplňuje. Na konci to už vypadá, že to v sobě má mít i nějaké poselství, ale jelikož mi hlavní hrdina ani trochu nesedl - až na to že měl pěknou ženu - tak je mi jeho poselství ukradené. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Celkom zaujímavá miešanina rôznych žánrov, ale predovšetkým backstage pohľad na realitný trh v Los Angeles. Keby sa to držalo čisto iba v realitách, pochvaľoval by som si film omnoho viac. Taktiež škoda, že si Bandita nezahral dlhšie. Z ostatných hercov Jurdi odviedol svoju prácu veľmi slušne, no a trofej za najlepšie vizuálne potešenie si neodnesie skvostná vila v Malibu, ale Lana. (19.8.2017) (10.2.2023) #1 Po rokoch môžem konštatovať, že Pocket Listing bol vlastne môj úvod do sveta neznámych malých indie filmov <3 "Never ever kill your connection to the buyer with kitchen knife."  ()

Reklama

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa odohráva na rôznych autentických miestach v okolí Los Angeles, počas krízy na trhu s nehnuteľnosťami. (Real Tom Hardy)
  • Po záverečných titulkoch môžeme vidieť ešte jednu scénu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama