Reklama

Reklama

Power

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 63 h 49 min (Minutáž: 54–82 min)

Tvorcovia:

Courtney A. Kemp

Hudba:

Jeff Russo

Hrajú:

Omari Hardwick, Joseph Sikora, Lela Loren, Naturi Naughton, J.R. Ramirez, Luis Antonio Ramos, Andy Bean, Adam Huss, Lucy Walters, Vinicius Machado (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(63)

Obsahy(1)

Vizionárska kriminálna dráma sa odohráva súčasne v dvoch úplne odlišných prostrediach. Na jednej strane stojí ligotavá atmosféra newyorských klubov, na strane druhej nemilosrdný svet obchodu s drogami.
James St. Patrick, prezývaný Duch (Omari Hardwick), je bohatý majiteľ newyorského klubu, ktorý sa stará o elitných obyvateľov mesta. Snaží sa vybudovať impérium a rozbehnúť skutočne veľký biznis. Má iba jeden problém: v skutočnosti žije dvojakým životom. Keď nepracuje v klube, stojí na čele jednej z najlukratívnejších drogových sietí v New Yorku, určenej takisto pre vysokopostavenú klientelu. Jeho manželstvo, rodina i podnikanie sa ocitnú v ohrození potom, čo sa rozhodne opustiť svoj kriminálny život a stať sa obchodníkom na plný úväzok; človekom, ktorým túžil byť odjakživa. (Incantator)

(viac)

Recenzie používateľa bartias k tomuto seriálu (5)

Power (2014) 

První série zábavná a napínavá. Ve druhé to na začátku "praskne" a napětí vyšumí. Snaha prvních dvou dílů, ve kterých "se to už ví", utáhnout děj na otazníku "kdy si to řeknou a kdo pak zemře?"nevychází. Melodrama a intriky začínají připomínat soap opery. Po prvních dvou dílech druhé série jsem to vzdal (8/10 - 6/10) ()

Loyalty (2014) (S01E07) 

7/10 ()

Reklama

Reklama