Reklama

Reklama

Když tisíce hladovějících mihulí spořádají ryby v jezeře, začnou napadat obyvatele ospalého jezerního městečka a místní komunita bojuje o život. (Animal Planet)

Recenzie (12)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Animal Planet ve spolupráci s Discovery se samozřejmě nejčastěji věnují dokumentům ze světa zvířat a i proto patří mezi moje nejoblíbenější televizní kanály. Už před časem jsem však zaregistroval, že mají „prsty“ i v několika hororových filmech (zatím jsem od nich viděl tři) a ty se samozřejmě tu a tam rovněž objeví v jejich vysílacím čase. Bohužel bylo dopředu jasné, že ve spojení s The Asylum prostě nemůže vzniknout kvalitní film ani omylem. Blood Lake: Attack of the Killer Lampreys se tak zařadilo do céčkových paskvilů, které většina lidí mine naprosto bez povšimnutí. Tudíž je asi všem jasné, že na filmařskou kvalitu tu nenarazíte ani omylem. Nápad s mihulemi jako takový by nebyl vůbec špatný, jen kdyby se toho prostě ujal někdo jiný. Občas tu sice zazní nějaká ta srandovní hláška, nechybí zakrvácené mrtvoly, slizké „gore“, ale jinak je to jen přehlídka klasického klišé – šablonovitosti – špatných digitálních efektů a místy až trapných hereckých výkonů. A to i přesto, že se zde objevilo několik známých tváří v popředí s Shannen Doherty, Christopherem Lloydem, nebo Jasonem Brooksem. Ono je pěkné, že na vás z vody, vodovodních trubek, záchodu či filtračního systému vylézají desítky úhořovitých těl, jenže co z toho když jsou viditelně dodělány digitálně a mnohdy postava nejdříve machnou rukou a slavná „mihule“ odletí až o několik vteřin později. Hodně, hodně slabých 30% ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Dalsia sialenost a la Asylum,cize som od toho ocakaval klasiku v podobe ubohych ucinkujucich a trikov,ale aj srandu ci akciu od zaciatku az do konca,vsetko sa mi vyplnilo,no cely film mi sku*vila herecka neherecka Ciara Hanna,za jej vykon by som jej nedal honorar,ale za trest by este ona mala platit divakom za ujmu na zdravi,takze kvoli tejto je*line davam len hviezdu aj to len za mihule,aspon oni stali za nieco...:-) ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Béčková televízna somarinka, ktorá je variáciou na tradičnú story z Čeľustí, akurát tu namiesto toho sú vraždiace CGI mihule (niečo ako malé, hadovité ryby). Tie sa v americkom malomestečku dostanú do kanalizačného systému a začnú vyvádzať. A tak tu je tradične odborník, ktorému málokto verí, starosta, ktorý nechce robiť poplach (zábavný Christopher Lloyd), rodinka v ohrození, kopa bezvýznamných obetí, ale zbytočne to kazí slabé CGI a stereotyp. Škoda, mohla to byť väčšia sranda. ()

HorrFi 

všetky recenzie používateľa

Nedávno jsem o mihulích viděl skvělej dokument a byl jsem zvědavej i na tenhle film, kde se mihnul právě i Jeremy Wade s nimž byl  ten dokument.. podle hodnocení jsem věděl do čeho jdu a taky jsem to dostal.. většinou to u těhletěch filmů moc neřešim, ale tady mi ty špatný efekty kupodivu vadily, ale jinak jsem celkově viděl už i horší filmy. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najlepší horor. O mihuľach. A možnože preto, že iný nepoznám a asi ani nebol natočený. Digitálne potvory sú však veľmi náladové, niekedy dostane jedna dospelého chlapa, inokedy jej odolá malý chlapec alebo dokonca ich, aj keď sú v drvivej prevahe, premôže slabá žena. Film plný nelogickosti sa síce dopozerať dá, ale ak sa chce divák zabaviť, nech skúsi niečo iné... ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • V niektorých scénach sa po útoku mihulí „zázračne“ neobjavuje žiadna krv. (ČSFD)
  • V závere filmu sa jedna z postáv rozhodne vliezť do priestoru plného mihulí a niekoľko z nich zabiť. Potrebuje totiž ich orgány. Liezť medzi ne je ale smrteľne nebezpečné a vzhľadom k tomu, že doslova pár metrov od nich je plno mŕtvych mihulí, je tento risk absolútne nezmyselný. (ČSFD)
  • Behom boja pred domom povie dcéra otcovi, že jej priateľ Alex sa každú chvíľu vráti. Alex ale nepovedal, že sa vráti, navyše, v podmienkach, aké film vykresľuje, by bola pravdepodobnosť, že je vôbec ešte živý, prinajmenšom povážlivá. (ČSFD)

Reklama

Reklama