Reklama

Reklama

Láska na prvý boj

  • Česko Láska na první boj (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že Arnaud strávi pokojné leto v kruhu svojej rodiny, kolegov z práce a najbližších priateľov. Jedného dňa si však všimne krásnu, no drsnú Madeleine, stelesňujúcu čistú energiu a neustály pohyb, ktorá ho svojím nevhodným a niekedy násilným správaním záhadne priťahuje. Kým mierumilovný Arnaud berie veci tak, ako sú, naopak Madeleine neustále s niečím bojuje a prekonáva samu seba. Jej snom je podstúpiť armádny výcvik a Arnaud sa rozhodne ju v tom podporovať a chrániť, čím sa jeho stereotypný život prevráti hore nohami. Nič však nevyjde podľa ich plánu, pretože vzájomne nepatria do svojich rozdielnych svetov. Jediným východiskom je  vytvoriť si nový. (Film Europe)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (57)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to tradicna romantika v trochu netradicnom prostredi armadnej pripravky. Hlavny hrdina je sympatak a chemia medzi nim a ňou funguje na jednotku. Lenze ja na rozdiel od neho by som tu neustale nespokojnu pizdu s vyrazom, ze ma v riti nieco fakt velke kopol po chvilke do prdele. Jak tak vidim v ostatnych komentaroch, tak ostatnym te jej pochmurnost pripadala roztomila. Mne nie. A takisto mi nesedela posledna tretina, ked zdrhnu do lesika a len tak tam vegetuju. To ma teda nebavilo uz vôbec. Takze pre mna je vysledok len priemer, ale aj tak tento film odporucam. Mozno vam ta pizda sadne a tak si film uzijete v ovela väčšej miere. 6/10. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Ten námět je pro tenhle žánr opravdu nečekaně živý a neotřelý, ale bohužel podle mě nedosáhl zdaleka svého potenciálu. Trochu problém tu dělá uvěřitelnost všeho, protože chvílemi jsem si přidal, jak v jiném světě, kde se nedívám na příslušníky lidské rasy. Nevím, jestli jsou Francouzové tak jiní, ale scénář je nelogický a neuvěřitelný. Plus konec s katastrofou v podobě požáru mi spíše vadil. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Film je natočen v roce 2014 takže příprava o rok dřív...takhle si představuji tradiční francouzskou tvorbu která mě přitahuje.Bez politikaření a zvláštních výkonů zvláštních herců...tak jakoby se příběh odehrával ve vaší blízkosti.Důraz na detail:zvuk někde v pozadí,pohled z očí do očí,plavání v proudu řeky jakoby se něco odplavilo a vrátila se jiná Madeleine,spálený les jakoby spálil minulost a ideály. Postupem času mi připadá, že se francouzská kinematografie ubírá jiným směrem.Ignoruje národní identitu? ()

Defaultovna 

všetky recenzie používateľa

Celkom príjemná (ne)romantická jednohubka s niekoľkými veľmi vtipnými momentami a jednou vizuálne dokonalou, takmer až videoklipovou scénou. Adéle Haenel dodala hlavnej hrdinke rozkošnú neohrabanosť, ktorú som jej verila každou sekundou. Výborný výkon. Len škoda, že o niekoľko dní si na tento film už ani nespomeniem, chýba mu potenciál zapamätateľnosti. 6/10. ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Koukám, že Voříšková má ve Francii dvojče - skoro. :-). Haenel byla zajímavá, ale také divná. Ale to bylo asi tou rolí... Já tak nějak čekal od filmu víc. Začátek byl zvláštní, tak jsem čekal rozjezd v kurzu. Ale ani tam nic a když se trochu něco začalo dít, byl konec. Navíc opět podivný... Jediné co mne fakt bavilo byla nádherná příroda a krásné léto. Byl to zkrátka takový slabší průměr. Od té armády jsem prostě čekal něco jiného. Dávám tři opečená iščí žebírka. * * * ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se ve Francii v lokalitách Béarn, Maubuisson, Lacanau nebo Azereix. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes 2014 v sekci Parallel. (Terva)

Súvisiace novinky

Přehlídka Crème de la Crème II

Přehlídka Crème de la Crème II

12.05.2015

Druhý ročník přehlídky francouzských filmů Crème de la Crème se uskuteční od 13. do 17. 5. v pražských kinech Lucerna, Evald a Mat a poprvé vstoupí do regionů. Do kin za nevšedními zážitky mohou… (viac)

Reklama

Reklama