Reklama

Reklama

Prázdne miesto v srdci

  • Česko Znamení duhy (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Na Vianoce 2005 zomiera Matt Kell na rakovinu. Zostáva po ňom vdova Gina (Lacey Chabert) s dvoma malými synmi. Ľudia z miestneho kostola sa im snažia pomôcť vyrovnať sa s bolesťou zo straty milovaného človeka. Gina chce tráviť čo najviac času so svojimi synmi a preto sa rozhodne pracovať ako dobrovoľníčka v ich základnej škole, kde sa stretáva s deťmi Spehnovcov - Jackom, Dannym a Charlottou. Len niekoľko týždňov po Mattovej smrti skľučujúcou zhodou okolností náhle zomiera na rakovinu i Cathy, mama Spehnovcov. Jej zronený a úzkosťou naplnený manžel Michael (Warren Christie) sa musí postarať o ich tri deti. Gina vidí, že Michael sa ocitol v beznádejnej situácii, ktorá nedávno postihla i ju. Snaží sa pomôcť jemu i jeho deťom. Medzi ich rodinami sa začína vytvárať neočakávané priateľstvo a puto. V priebehu nasledujúceho roka sa ich životy stále viac prepletajú, keď sa v momentoch neprekonateľných prekážok obracajú jeden na druhého, spoločne prekonávajú časy naplnené slzami aj nepriazňou osudu. Smiech, súcit a viera začínajú zaceľovať ich rany. Gina a Michael si postupne uvedomujú, že ich vzťah je viac než novým priateľstvom, proti ktorému sa prekvapivo stavajú ich rodiny. Priatelia a známi sa snažia spojiť tieto smútiace rodiny do jednej a Gina a Michael nakoniec znovu otvoria svoje srdce láske. (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (5)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Toto sa mohlo úplne seriózne stať a určite sa to aj deje. Bez nejakého väčšieho obkecávania, tv drama pokúrovaná s romantikou a happyendom. Nič čo by sme už nevideli. 1 z 5 ()

kralMiroslav 

všetky recenzie používateľa

Označil by som tento film ako rodinný a mierne romantický. Dej nie je veľmi komplikovaný a nemá žiadne dramatické momenty ale ani hluché miesta. Postavy nemajú zložité charaktery, herecké výkony sú veľmi slušné a aj réžia je dobrá.Je to príjemný film a určite je pozerateľný. ()

Galéria (77)

Reklama

Reklama