Reklama

Reklama

Seiten no hekireki

  • Japonsko 青天の霹靂 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Todoroki Haruo má pocit, že jeho život nemá smysl. Když byl ještě malý, opustila ho matka kvůli otci, který si našel jinou. Přestože je dobrým kouzelníkem, nedokáže nadchnout jediného diváka, protože se u toho tváří, jako by umíral. Jednoho dne mu policie oznámí, že našli tělo jeho otce, ať si jde vyzvednout ostatky. Haruo tak učiní a spolu s ostatky se jde podívat na místo, kde jeho otce našli. Tam se lituje, když do něj zničehonic uhodí blesk. Po probrání zjišťuje, že se vrátil do minulosti. Do roku, ve kterém se narodil. (Zíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (4)

Fr 

všetky recenzie používateľa

ZAŽÍT NEOČEKÁVANÝ ŠOK NEBO NENADÁLOU NEPŘEDVÍDATELNOU UDÁLOST LZE PŘIROVNAT K OZVĚNĚ HROMU DOPROVÁZEJÍCÍ BLESK Z ČISTÉHO NEBE… /// Zpátky do minulosti na japonskej způsob. Haruo se ocitne v době, do který se za půl roku narodí. Tohle je máma, tohle taťulda a postupně zjištuje, jak to tenkrát všechno vlastně bylo. Divák dostane sympatickou Japku, kus toho dojetí, kouzelnický etůdy (kapku), optimismus a pokus o humor. Je tady i dost dramatickejch částí, takže nečekejte žádný Iluzionisty. Tady nejde vo kouzla, ale vo (obyčejný?) poděkování. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych bydlet s rodiči. (platí jen pro ty, co by to chtěli vyzkoušet před narozením!) 2.) Chci se nechat trefit bleskem. 3.) Thx za titule „langi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Takové filmy jsou přesně důvodem, proč miluju japonskou kinematografii. Říkáte si, jak obyčejné to je, že se vlastně nic neděje a vás to v jednom okamžiku tak odrovná, dostane se vám nával emocí, že ani netušíte, kde se vzaly. A přitom vás to nijak zvlášť nenutí, abyste to cítili, prostě to samo přijde. Den, kdy se Haruo narodil, byl neuvěřitelně magický. Obyčejný příběh o rodičovské lásce a kouzelnických tricích. S jedním z nejlepších hereckých výkonů Oizumi Jóa. Lepší 4*. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Na Bolt from the blue som bol dosť zvedavý, keďže táto tématika o človeku, ktorý dostane možnosť vidieť svoju minulosť, dokonca aj to, čo predtým ani nemohol a tak dostane lepšiu možnosť sa nad svojim životom dokonalo zamyslieť sa mi veľmi páči, pričom v japonskej produkcii už raz bola zvládnutá výborne, A heartfull of love sa nadmieru vydarilo, no tentoraz je to už predsa len horšie. Aj takto sa mi na to dalo bez problémov pozerať, určite som sa nenudil, ale jednoducho dlhší as mi to kazilo viacero záporov. V prvom rade hlavný hrdina, ktorý mi vôbec nevyhovoval a aj napriek tomu, že inokedy takýmto postavám veľmi fandím a navyše sa to väčšinu času nesie v takej smutnej atmosfére, tu išiel mimo mňa a podobne je na tom aj tá kúzelnícka tématika a prostredie, ktorú teda moc nemusím, iba málokedy mi sadne, no to nanešťastie nie je tento prípad. Ale aj celkovo sú tu postavy dosť nezaujímavé, čo je teda v tomto žánri výrazný problém a zachraňuje to jedine Kou Shibasaki, tá bola výborná. Ale po tej priemernej hodine sa to predsa len vylepší, už som si aj k hlavnému hrdinovi dokázal vytvoriť aspoň nejaký vzťah, no hlavne to dozvedanie pravdy o tom, čo sa skutočne dialo pred jeho narodením, pričom práve jeho nesprávne informácie ovplyvnili celý jeho život sa mi už dosť páčilo a konečne už fungujú aj nejaké tie emócie. A tak sa mi aspoň ukázalo, že Bolt from the blue mal slušný potenciál, ktorý sa až tak dobre nevyužil, ale hlavne vďaka tej poslednej tretine si z toho odnášam dobré pocity. 63% ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama