Reklama

Reklama

VOD (1)

Natalie Russo (Katharine McPhee) a Nick Smith (Mike Vogel) hodia v rovnaký okamih do fontány mincu a každý z nich nahlas vysloví svoje prianie. Nepoznajú sa, ale začnú sa im o sebe navzájom snívať sny, v ktorých sa do seba zamilujú. Ako sa ale majú nájsť v skutočnom živote? (TV Markíza)

Recenzie (10)

Lucy39 

všetky recenzie používateľa

pro romantičku mého typu a sledování filmu s nezletilou dcerou ideální na deštivé odpoledne :-) žádný filmový zážitek, ale jedna z mnoha průměrných pohádek pro ne-dospělé holky :-) neurazilo, ovšem kromě pohádkového motivu zázračné kašny ani nic z celého filmu , a to včetně herců i výpravy, nezaujalo. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Snažila se to být hodně ale hodně dobrá záležitost ale tak se vůbec nic nedařilo aspoň na herečky se dalo koukat. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne zaujímavý námet, kedy sa vlastne dvaja stretnú v spoločnom sne. To ich núti robiť rozhodnutia, ktoré by v živote neurobili a tešia sa na každú ďalšiu noc, aby sa opäť v tom sne mohli stretnúť. Na zvyšku je ale tona klišé. Milé, romantické, so zaujímavým nápadom, ale rýchlo to vyšumí. 2 z 5 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ako by som to povedal? Too cute... to be real! Pekné, ale príliš rozprávkové. Dokonca ani väčšina rozprávok nie je tak idealistických ako tento film. Námetovo nápadité (svojim spôsobom dokonca originálne), ale dejová línia ma až tak nebavila. Natalie mi po celý čas prišla dosť ustráchaná, a Nick zase dosť suverénny. Moje sympatie boli na strane Nat, no a skôr by som jej to prial s tým sympatickým kuchárom ako s hentým architektom. Ale čo už. Škoda, že dej nebol o čosi dramatickejší - nejaká obšírnejšia zápletka by veru nezaškodila! A koniec úplne tuctový (a o predvídateľnosti ani nevravím!). ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama