Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Protějove sa to len tak hemží zmenami: v škole je na mieste Lídy už nový riaditeľ, doktorovi Martinovi sa cnie za operačnou sálou a pokúša sa odstrániť svoj problém s hemofóbiou, lekárničke Kunešovej sa vracia manžel, ktorého ona z duše neznáša, Irena má problém v spolužití s Milošom, kamarátka tety Marie sa ocitne v nemocnici, Antonín Brázda sa rozhodne nájsť si vážnu známosť. Aby toho nebolo dosť, doktor Martin v nemocnici zistí, že jeho pacientku Alenu dostatočne nevyšetrili a tak jej svojvoľne urobí CT, na snímke ktorého dokáže Edite, že z medicínskeho hľadiska mal pravdu on. S dobrým pocitom sa vracia do Protějova práve včas, aby zachránil sluch lekárničkinho manžela - a tým aj lekárničku Sandru, pretože manžel môže znovu odísť jazdiť na kamiónoch. Martina navštívi Edita aj doma, aby zistila jeho ďalšie kariérne smerovanie, keď vtom sa tam objaví Lída, ktorá pred časom odišla do Prahy a má pre Martina nečakané prekvapenie. (STV)

(viac)

Recenzie (5)

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Udeje sa toho v tejto epizóde skutočne veľa. Ale pripadal som si skoro v každej scéne ako z iného sveta. Že sa nespráva normálne doktor, to je ok, ale keď sú nenormálni úplne všetci, to už prestáva sranda. Nikto nepovie, čo si myslí, doktorka si robí, čo chce, a vrcholom je "zamilovaná" scéna v reštike. Čakal som len na to, že sa niekto prebudí s tým, že to bol iba sen. Možno v ďalšej časti... ()

Reklama

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Děj se posunul o půl roku a Lída je v Praze. Martin pokračuje v zajetých kolejích, jenže se mu už Protějov zajídá. A tak si začíná pomýšlet na opětovné místo chirurga v nějaké slušné nemocnici, přestože jej stále pronásleduje problém s krví. A právě v takové chvíli mu scénárista poslal do cesty bývalku, dnes specializovanou odbornici, Editu v hereckém podání už od počátku nesympatické Vilmy Cibulkové. A na konci dílu se vrací Lída s outěžkem a staví Martina před hotovou věc. Tím díl končí. Další z řady průměrných dílů. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama