Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chystá sa svadba. Všetci sa tvária šťastne a Líde s Martinom nevhodnými otázkami a radami rozhodnutie neustále spochybňujú. V tejto atmosfére Martin zistí, že farár ja alkoholik a keď mu berie fľašu, farár spadne a poraní si chrbát, Topinka zatkne za krádež bicykla kvetinára a do poslednej chvíle sa ani teta Marie ani nikto iný nedokáže ku kvetom dostať, Brázdovci pripravujú bombastickú svadobnú hostinu, ale pokazené potrubie zaplaví celú reštauráciu. Náhradným a originálnym riešením má byť zapožičané šapito a požiadanie správcu národného parku Radka, aby ich zosobášil - povolenie má ešte z vojenskej misie v Bosne. Podmienkou je ale dosť nedôstojná požiadavka, aby Martin najprv vyšetril jeho prasa. Marii sa síce podarí získať aj svadobnú výzdobu, aj kyticu a tak sa zdá, že všetko bude v poriadku, lenže začne rodiť Lídina svedkyňa - Karolína z rádia. Martin zvládne spolu s Lídou aj Karolínin pôrod v netradičnom prostredí, ale keď spadne celé šapito aj so svadobnou hostinou, obaja toho majú už dosť. (STV)

(viac)

Recenzie (8)

Pierre odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vítejte ve vesničce Protějov. Má asi 500 obyvatel, ale všichni z nich jsou pořád nemocní. Nikdy se tam prakticky nic nevydaří, lidé si tam připravují svatbu aniž by se chtěli vzít a ženy tam rodí na louce. ()

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl mě docela naštval a taky potěšil. Naštvala mě svatba, která neproběhla (Martin se choval jak nezodpovědný magor a Lída jako pojuchaná puberťačka). Potěšila účast herce Slováckého divadla v Uherském Hradišti Martina Vrtáčka v menší roličce chlápka s košilema. Tento díl mi přišel už hodně praštěný, před svatbou nevychází vůbec nic, to už aby člověk takový osud pohledal. Lehčí podprůměr. PS: úplně z děje zmizel kuchař Vojtky Kotka, bez jediného vysvětlení. Tohle se neodpouští. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V tomto seriáli si treba zvyknúť, že je občas akoby z inej krajiny, kde sa nielen ordinuje v obleku, ale k pôrodu na lúke netreba ani volať záchranku. A hoci sa absolútne všetko poserie, zároveň je všetko vo veľkej pohode, a možno je to nakoniec ešte trochu ináč. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama