Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medzi deťmi v škole sa objavil kožný ekzém. Aby toho nebolo málo, Peťova mama kvôli ťažkým popáleninám rúk musí ostať v nemocnici. Jeho učiteľka Lída si ho nemôže zobrať domov, pretože sa pripravuje na výberové konanie na riaditeľa školy a Peťo aj tak chce zostať u doktora Martina. Keď ho Martin ráno vedie do školy, zistí, že deti postihnuté ekzémom nie sú doma v karanténe - viní z toho Lídu. Doktor Martin je ale členom výberovej komisie a tak jeho vyjadrenie Lída chápe ako sabotáž svojej kandidatúry. Prekvapením nebude len zistenie pôvodcu ekzému, ale aj priebeh a výsledky výberového konania. (STV)

(viac)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2015 a 2016 natočil režisér Petr Zahrádka rodinný televízny seriál "Doktor Martin". Boli vyprodukované dve série, každá z nich obsahuje šestnásť epizód. Dej je situovaný do malebnej obce Protějov v moravsko-slezských Beskydách, kde si otvorí súkromnú ordináciu doktor Martin Elinger, ktorý tam prišiel z Prahy. Je to svojrázny medik. Hodne arogantný, poriadne ironický. Na druhej strane je to však skúsený odborník, ktorého len tak niečo nezaskočí. V poradí ôsma epizóda z prvej série nesie názov "Výberové konanie". V Protějove sa začne medzi deťmi šíriť kožný exzém, ktorý sa javí ako impetigo. Vysvitne však, že sa jedná o zoonózu. Učiteľka Lída Klasnová vyhrá výberové konanie a stane sa riaditeľkou základnej školy. Inštalatér Antonín Brázda prvýkrát pričuchne ku prevádzkovaniu gastronomickej prevádzky. *** ()

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dětičky se nakazily jakousi kožní chorobou a jejich karanténa je ústředním sporem mezi doktorem a Lídou. Do toho přichází nutnost postarat se o Péťu, jehož maminka je v nemocnici a příprava Lídy na výběrové řízení na ředitelku školy. Kvalitativně průměrný díl nevybočující ze série. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama