Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktora Martina pozve do vysielania redaktorka miestneho rozhlasu Karolína - to sa ale nemalo stať, lebo popularita nového lekára klesá vďaka tomu na bod mrazu. V mestečku vypukne črevná epidémia. Doktor Martin vidí jej pôvod vo vode miestneho bazénu, aj vode z vodovodu a svoj názor zverejní. Ľudia v mestečku sú pobúrení - ohrozuje ich existenciu, pretože hrozí, že po jeho vyhlásení mestečko prestanú navštevovať turisti - hlavný zdroj obživy. A zdá sa, že doktor, napriek skúsenostiam a aktivite prísť veci na koreň, nemá pravdu. Je to síce on, kto pravdu napokon objaví a epidémiu zastaví, ale... (STV)

(viac)

Recenzie (4)

Petr.Kocfeld 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato epizoda byla pěkná.Pan Donutil mě nezklamal.Dr.Martin zde hledá příčinu choroby,která vznikla z vody a která u nich ve vsi nakazila více lidí.Dávám 3 hvězdy a to hlavně za výkon pana Donutila coby vesnického doktora,který je morous.Tento seriál se mi líbí,i když jsem viděl jen několik epizod. ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chudák doktor Elinger :)) ten nemá zrovna štěstí, ale je milé, že neprásknul s tou vodou z "Alp" Brázdu a udobřil ho s jeho synem... Mimochodem to byl nápad čepovat tu vodu za stodolou :) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama