Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja scenáristi s finančnými problémami sa po tom, čo ich vo všetkých štúdiách odmietli, rozhodnú načerpať inšpiráciu na chate. Tú pravidelne navštevujú celebrity, ktorých kariéra upadla. Tentoraz sa dvojica snaží napísať scenár k hororu. Dostatok inšpirácie im dodajú krvavé udalosti, ktoré sa na chate začnú diať po ich príchode. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (4)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dvaja scenáristi vo finančných problémoch sa po tom, čo ich vo všetkých štúdiách odmietli, rozhodnú načerpať inšpiráciu na chate, kam chodia pravidelne celebrity, ktorých kariéra upadla. Tentoraz sa snažia napísať hororový scénár a dostatok inšpirácie im dodajú krvavé udalosti, ktoré sa na chate začnú diať po ich príchode. - Tento horor som pozeral kvôli Richardovi Riehlemu, ktorý sa v ňom objavil asi na minútu. Humor v tejto hororovej komédii je velmi slabý. Síce ma nenudil, ale išlo hlavne o to, že herci do toho nedali všetko, aj keď boli predpoklady a spoločnosť ideálne. Taktiež tu bola velmi slabá kamera. Aspoň že niektoré vraždy a hororové scény vyzerali dobre. + Richard Riehle + herec z The Taking of Deborah Logan ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Dvojka stagnujúcich scenáristov sa snaží vytvoriť hororovú story, na základe ktorej sa im ponúka lákavá možnosť financovania filmu, no nedarí sa im. Pre pokoj a čerstvé nápady sa ocitnú v lesnom domčeku, v spoločnosti ďalších stagnujúcich kolegov z brandže, ale aj neznámeho maniaka, ktorý ich postupne prerieďuje. Sympatická hororová komédia, ktorá sa nesnaží dosiahnuť nejaký žánrový prevrat, no príjemne sa zahráva so zabehnutými klišé a celkovo baví. Jemné indie prevedenie, lacnejšie, no postačujúce spracovanie, fajn postavy a pohodovo pojatý slasherovitý dej. Mne sa to zväčša páčilo; príjemný film. ()

Da_reba 

všetky recenzie používateľa

Dvojica scenáristov má kreatívne problémy tak sa vyberie do odlahlej chaty v lesoch kde z neznámich dôvodov začnú jeden po druhom zomierať ostatný hostia. Jedno clišé za druhým spojene s otrasnou kamerou a ešte horšími hereckými výkonmi. 40% ()

Reklama

Reklama