Reklama

Reklama

Jim Carroll - People Who Died

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1995, 4 min

Hrajú:

Jim Carroll

Obsahy(1)

Jim Carroll bol americký spisovateľ a hudobník, ktorý sa dostal do povedomia hlavne vďaka autobiografickej knihe, ktorú napísal v roku 1978. Opísal v nej svoje autentické zážitky z čias, keď bol vodcom partie mladistvých násilníkov a prišiel do styku s tvrdými drogami. V roku 1995 bol podľa tejto literárnej predlohy natočený celovečerný film, v ktorom hlavnú úlohu stvárnil Leonardo DiCaprio. Súčasťou soundtracku k tejto snímke je aj pieseň "People Who Die". Naspieval ju samotný Jim Carroll. Bol k nej natočený videoklip propagujúci film The Basketball Diaries. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

James Dennis Jim Carroll bol americký spisovateľ a hudobník, ktorý sa dostal do povedomia hlavne vďaka autobiografickej knihe "The Basketball Diaries", ktorú napísal v roku 1978. Opísal v nej svoje autentické zážitky z čias, keď bol vodcom partie mladistvých násilníkov a prišiel do styku s tvrdými drogami. V roku 1995 bol podľa tejto literárnej predlohy natočený celovečerný film, v ktorom hlavnú úlohu stvárnil Leonardo DiCaprio. Súčasťou soundtracku k tejto snímke je aj pieseň "People Who Die". Naspieval ju samotný Jim Carroll. Bol k nej natočený videoklip propagujúci film "Basketbalistov denník". **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Leo by nebol bez Carrolla. Carroll by nebol bez Lea. Štekajúci videoklip ( a film ), ktorý si zrejme nikto nikdy nezobral k srdcu. ()

Reklama

Reklama