Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clinton (Fran Kranz) má kočku a má ji rád. Jednoho dne je však jeho miláček zavražděn. Clinton vyráží na cestu spravedlnosti a pomsty. Sám by to však nezvládl, a tak bere do party Gretu (Nikki Reed) a společně se dají do hledání vrahů kočky. Jenže odhalují spiknutí, na které možná jejich síly nestačí. (Terva)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Toto nie je komédia – spíš „tragikomédia“ a aj to v prenesenom význame. Veľmi kultúrne povedané, scenár nie je dobrý, má niekoľko nedostatkov a ani výber človeka (F. Kranz) na post hlavná hrdina nebola najlepšou voľbou. Nemilé prekvapenie účinkovanie J. K. Simmons v tomto filme – u neho sme zvyknutí na lepšie snímky (aj keď postava policajta je mu vždy šitá na mieru). Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

mac000 

všetky recenzie používateľa

Když někdo výstřelem šípu z kuše usmrtí Mousera, milovanou kočku domovského povaleče a starého mládence Clintona, vzbudí to v něm obsesi odhalit pachatele za každou cenu. Záhy zjišťuje, že “jeho” kočka měla druhého majitele mladou kadeřnici Gretu. Společná láska k mrtvé kočce spojí tento nerovný pár při pátrání, v němž začnou odhalovat spiknutí, které zasahuje mnohem hlubší, než se zdálo… Vcelku zábavná oddechovka, nezávislý film debutující režisérky G.Greene, v němž mají známí herci J.K.Simmons, B. Dannerová či G.Kinnear pouze relativně malé role. Film měl premieru roku 2014 na Tribeca Film Festival. ()

Reklama

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Tribeca v roce 2014. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Kalifornia v lokalitách Los Angeles, La Crescenta a Montrose. (Terva)

Reklama

Reklama