Reklama

Reklama

See You in Valhalla

Trailer

Obsahy(1)

"Vlk je najsilnejší, keď je so svojou svorkou. Hoci každý deň jeden vlk zomrie, svorka musí zostať silná!"
Po tragickej a zároveň tak trochu čudesnej smrti svojho syna Magnusa zvolá otec zvyšok svojich detí na pohreb. Po smrti matky sa však celá rodina Burwoodovcov prestala stýkať a, čo je horšie, všetci sa navzájom začali nenávidieť. Na jeden jediný týždeň ich preto otec požiada, aby spolu skúsili vychádzať kvôli pamiatke svojho zosnulého brata. Po tomto krátkom čase sa pokojne môžu vrátiť späť k svojím úbohým životom, z ktorých ho i tak sami obviňujú. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (4)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Chlapík tragicky zahynie a jeho foter povolá zvyšok rodiny (súrodencov), kde každý má nejaké pindy voči tomu druhému, aby strávili týždeň spolu pred pohrebom. Klasická indie rodinná dráma s dobre napísaným scenárom, výbornými kecami, síce s trošku topornými hereckými výkonmi, ale zato s pár vydarenými, prekvapivými momentami, kde za ten týždeň- ako to už býva zvykom u filmov tohto typu, vyplávu na povrch zaujímavé odhalenia a skutočnosti. Síce záver je trošku teatrálny na môj vkus, ale myšlienka výborná. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Já tyhle věci můžu. Omezený děj bez zvratů, kdy film působí, jako byste sledovali něčí opravdický život. To tedy hodně filmů, ale tyhle indie věci působí reálněji, protože jsou skoro jako bez scénáře. A já v tom vidím umění, ale zrovna See You In Valhalla mě moc nedostalo. Ono hodně tomuhle podobných filmů dost hraničí s nudou a většinou to nějak uhrajou, ale tady to občas dost upadá, tak ještě, že to mělo 80 minut. (Nechápu, proč je tu 90). Sarah Hyland je fajn, doufám, že jí uvidím častěji v podobných rolích. ()

Reklama

Gienah 

všetky recenzie používateľa

Predstav si, že sedíš u niekoho v obývačke a si pozorovateľom jeho / jej životnej drámy. Nie je relevantné, či súhlasíš s tým, čo vidíš; nemusíš ihneď porozumieť. Po 90 minút si súčasťou príbehu, odvíja sa pred tebou život rodiny. Ale je to ich život a ich cesta, môžeš kráčať vedľa nich, ale nikdy nepôjdeš v rovnakých stopách. Film ma vrátil do doby, keď som čítala román J. Kerouaca "Na ceste". Už som chcela nedočítanú knihu odložiť, pretože ma nesmierne rozčuľovalo jednanie postáv, ich rozhodnutia. Dala som jej ešte šancu a dočítala ju ako nezaujatý pozorovateľ. Neľutujem toho. Tak ako neľutujem, že som dala šancu tomuto filmu. Hodnotenie: ***plus ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Zase takový ten moderní klasický film o tom, jak je jedna rodina pěkně zkurvená, akorát si to musí uvědomit před divákem, i když ona ta úvodní scéna řekne dost. Mimochodem je to nejlepší scéna z celého filmu. Jako drama je to trochu nudné a klišovité, není zde nic nečekané. Nějaká uměleckost je jen zástěrkou pro nudu. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama