Reklama

Reklama

Lovec lidí

  • Česko Kanibalský sex (festivalový názov) (viac)

Hvězda filmového plátna Laura Crawfordová je unesena z Paříže. Její produkční má dodat výkupné, posílá „odborníka“ Petra s penězi a s úkolem přivést zpět Lauru i únosce. Děj se odehrává v tropech, za rytmu tamtanů. Hledání Laury vyprovokuje řadu bitek a dramatických okamžiků. (Euro Video Film Informace Praha)

Recenzie (16)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Síce to nie až taká úplná hovadina ako napr. Kanibali z rovnakého roku, ale rovnako ide o nízkoropočtový triler bez hodnoty a viacmenej iba s cieľom šokovať. A možno ani to sa im nepodarilo. Kopec nahoty a lacná akcia, do toho džungla a bubny. A samozrejme nechcený humor v podobe nahého domorodca s extra vypúlenými očami, ktorý kade chodí, tam buď znasiľnuje, alebo vraždí. Amatérčinu vidno nielen v gore efektoch a jednoduchej zápletke, ale aj v tom, že v osade domorodcov vidno černochov najrôznejších typov - Afričanov, Polynézanov, juhoamerických indiánov... To je tak, keď známy režisér erotických filmov chce podujať na niečo iné. Film na hranici braku. ()

Sarkastic 

všetky recenzie používateľa

Opravdu „hororová“ jízda od začátku až do konce. Kanibalský sex je neskutečně špatný snímek, chtělo by se říct až vyloženě blbý, nicméně v jeho hlouposti zároveň tkví největší přednost filmu, protože v divácích vyvolává salvy smíchu (samozřejmě neplánovaného). A já si všechny ty šílené postavy (společně se jejich „excelujícími“ představiteli) užíval, stejně jako zamlžené kamery, neustálých transfokací, „nápaditých“ triků či dominantní zvukové stránky. Za tu neúmyslnou zábavnost nemůžu jít pod 2*. ()

Reklama

bolan 

všetky recenzie používateľa

Tento španělsko/francouzský kanibalský trash svojí laciností převyšuje dokonce i ty italské. Kanibalové jsou zde mixem Španělů, francouzských Senegalců, sem tam nějaký Marokánec a mezi nimi jedna bloncka co neustále hystericky vříská. To je jako kdyby Češi chtěli natočit western o Indiánech a nastrkali tam cikány a Kateřinu Brožovou. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Osvedčená kanibalská koprodukcia Francúzska, Španielska a Nemecka, prichádza v roku 1980 už so svojim tretím zásekom "Sexo caníbal", ako voľného, tematického pokračovania známej kanibalskej trojky toho roku - MONDO CANNIBAL, TERROR CANÍBAL a SEXO CANÍBAL. Francovi to tentoraz nedalo, preto sa okrem vysedávania na teplej režisérskej stoličke a spolupráce na filmovom scenári, vrhol aj na tvorbu originálneho soundtracku, ktorý tak pod svojim menom zastrešil. Ten je ale asi to najhoršie z celého filmu. Síce samotný názov "Sexo caníbal" naznačuje, že o sex a kanibalizmus bude postarané, nie je to však až taká pravda. Až na pár výstavne krásnych a odhalených žien, nepresvedčivého milovania, rituálnych tancov a asi jedinej normálnej kanibalskej scény, ponúka "Sexo caníbal" prevažne iba dobrodružnú omáčku. Jej korením a takou “čerešničkou na torte“ je nádherná modelka Laura Crawford – väzeň skupinky vydieračov, ktorí si prostredníctvom jej únosu hodlajú poriadne namastiť peňaženky tučným výkupným. Na rôzne podpásovky a ústrky spojené s predaním mladej slečny, sa na Zemi samozrejme nenájde vhodnejšie miesto než je odľahlý, bohom zabudnutý prales kanibalov - podriadených divochov, uctievajúcich chrapľavé a neustále vzdychajúce kanibalské božstvo s krvavými pingpongovými loptičkami namiesto očí. Znie to neuveriteľne, a neuveriteľné to aj je! Škoda len, že prakticky iba v tom negatívnom slova zmysle. ### "Sexo caníbal", vo Veľkej Británii známy pod názvom “The Devil Hunter“, sa po vydaní z novembra 1981 distribučným štúdiom “Cinehollywood“, dostal dokonca v auguste 1984 na zoznam tzv. "Video nasties". Cenzori z BBFC ho týmto spôsobom stiahli z oficiálnej distribúcie na britskom trhu, pretože podľa nich sa jednalo o film nevhodného charakteru, ktorý bolo treba z pultov predajní a požičovní dostať preč. Ban po čase pominul, re-releaseu filmu v Uncut podobe sa britský trh dočkal 17. novembra 2008 a to zásluhou distribučného štúdia “Severin Films“ (Rated: 18, predbežný názov uvádzal titul ako "El Canibal"). ()

G04T 

všetky recenzie používateľa

Název je minimálně zajímavej a když jsem se na něj koukl říkal jsem si.. hmmm... To by mohlo bejt docela dobrý. Potom se ale kouknu na to kdo to natočil a svoje pozitivní myšlenky jsem zahodil hluboko do hajzlu. Kanibalský filmy jsem nikdy neměl v oblibě. Tohle hovno nemohlo dopadnout jinak než špatně. A to ve všech směrech - kamera (fuj kurva), hudba (Franco měl takovou drzost ještě složit "hudbu" k tomuhle "skvostu"), scénář, herci. A za co že dávám tu jednu hvězdu? Je tu poměrně dost krve a goreu. Divák, kterej vyžaduje tyhlety věcičky ve filmech nebude zas tak zklamanej. Tak, Franco, zase někdy příště... Snad to bude lepší, ty magore. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Snímek je často zaměňován s podobným filmem od Jesuse Franca z téhož roku Mondo cannibale (1980). (Karlos80)
  • Film bol zakázaný na Islande, vo Veľkej Británii a Západnom Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama