Reklama

Reklama

Curve

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mallory (Julianne Hough) je práve na ceste autom do Denveru. O dva týždne ma mať svadbu, a tak si ju už pomaly ide zariaďovať k svojmu nastávajúcemu, Bradovi. Hlavou jej víria kadejaké myšlienky, a tak si ešte posledný raz dopraje dobrodružstvo osamote. Odbočí z cesty a rozhodne si užiť jazdu malebným kaňonom. Toto rozhodnutie sa ukáže ako nie práve najšťastnejšie; po niekoľkých kilometroch jej auto vypovie službu a ona uviazne v takmer ľudoprázdnej oblasti s pokazeným autom a bez mobilného signálu. Nebyť chlapíka prechádzajúceho okolo, Christiana (Teddy Sears), by na mieste zostala uväznená ešte poriadne dlho. Ako prejav svojej vďačnosti sa ho rozhodne vziať do auta a odviesť do neďalekého motela. Toto je ďalšia chyba. Christian totiž ani náhodnou nie je milý, priateľský gentleman, nezištne pomáhajúci ženám v núdzi. Jeho pravá povaha čoskoro vystúpi na povrch a Mallory sa ocitá v ohrození života. Zúfalá žena sa preto rozhodne pre zúfalý čin: všimne si, že jej spolujazdec nie je pripútaný, prerazí zvodidlá a nabúra auto v nádeji, že sa ho konečne zbaví. A toto je jej tretia, dosť pravdepodobne posledná chyba... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Děj se zpočátku celkem slibně rozjíždí, polopouštní exteriéry jsou čarokrásné, zápletka se jeví záživnou a kouká z toho hodně solidní thrillerové béčko. Slabiny filmu se ale projevují už před jeho polovinou - nepříliš nápaditý scénář, nepřirozené dialogy a nepřesvědčivé herecké výkony. A finále je bohužel hodně nedotažené a osekané, protože rejža se rozhodl podstatně si ulehčit práci; jako by se snad nedalo jet na dvě dějové roviny, jednu v autě a druhou v domě... No nic. Ale v rámci žánru jde myslím o vcelku uspokojvý průměr, takže půl hvězdy přidám. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Na to, že se film po většinu čau odehrává v převráceném autě, to docela ušlo, ačkoliv ani tady se Softley nevyhnul hluchým místům, což by se na tak krátké stopáži takhle zkušenému režisérovi asi stávat nemělo. Ale i tak se bylo většinou na co dívat a třeba povodeň byla celkem sympatickou událostí. Škoda, že se trochu víc netlačilo na pilu, co se gore týče, ale tak člověk nemůže mít všechno. Navíc potěšila i sympatická hlavní hrdinka, která navíc uměla hrát, což jsem v podobném béčku ani moc neočekával. 50% ()

Reklama

SICK_BREED 

všetky recenzie používateľa

Těžko říct, čím by mě tenhle film měl zaujmout. Útrapy hlavní hrdinky mě nijak nevzrušují a její úhlavní nepřítel, se ve snímku víceméně jenom mihne, aby čas od času pronesl nějakou pozérskou, jakože ujetou hlášku. To ale nefunguje a ve výsledku působí ploše a nezajímavě. A víc tam toho prostě není. NEJLEPŠÍ JE: Finální vyřízení záporáka...asi? NEJHORŠI JE: Absence čehokoli co by mě bavilo. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nezáživné béčko prekvapivo z produkcie Jaume Colleta-Serru. Matný magor, už hlasovým prejavom protivná ženská obeť, jedno blbé auto na dne priekopy a do toho... čo vlastne? Nuž, ani nič. Biedne stopové prvky napätia, takmer žiadna atmosféra, očakávateľné zvraty, klišé dialógy. Z letargie ma vyrušila snáď len krysa, dialóg o prvej sexuálnej skúsenosti a možno ešte pár drobností. Ďalší dôkaz toho, že filmy s minimom hercov a odohrávajúce sa len na pár metroch štvorcových (napr. Pochovaný zaživa) sú na jednej strane zaujímavými experimentami... ale v konečnom efekte aj dosť nezáživnými a nudnými, česť výnimkám (127 hodín). Keď som sa dozvedel, že to režíroval režisér skvelých filmov Svet podľa Prota a Kľúč, skoro som spadol zo stoličky. ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Film plný klišé a drsnosti. Film má svoje kouzlo ale také je hodně hloupý. Příběh o tom jak někdo vezme stopaře, ten je z počátku milý a pak se to rozjede. Pak tu máme tři dny záseku v autě a grandiózní finále opět s nějakým tím klišé. Vlastně je to celý o tom, že má hlavní hrdinka dost času přemýšlet jestli si ho má vzít nebo ne (snoubence). Protože díky tomu hned na začátku odbočila špatně a potkala stopaře a pak už jsme přesně tam kde tušíte. Jediný co za něco stálo v tomhle snímku byla hlavní hrdinka (Julianne Hough). 30% ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Film se připravoval už v roce 2007 a hlavní roli měla tehdy ztvárnit Eva Mendes. (Spidey3)

Reklama

Reklama