Reklama

Reklama

Večera s Havranom

(relácia)
Talk-show / Publicistický
Slovensko, 2014, 30-110 min

Obsahy(1)

Diskusná relácia o spoločenských fenoménoch. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (10)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Odporný liberálny vešiak si "diskutuje" s tromi ďalšími pošukmi s jedným a tým istým názorom, dusia sa tam v respirátore ako čuráci a potia sa ako stádo tchorov. Nikdy, ale naozaj nikdy hajzel Havran nepozval kohokoľvek, ktorý by sa čo i len trochu odkláňal od jeho videnia, a keď sa aj niekto pokúsi povedať trocha niečo iné, tento syn žirafy rýchlo skočí do reči a dobre, že si nepopľuje a neosoplí celú tu handru na ksichte, len aby náhodou nebolo počuté niečo iné, ako si on myslí. ()

Froschyankee 

všetky recenzie používateľa

Kedže sa nám tu rozmnožili intelektuálne podvýživené recenzie, musím to trochu vyvážiť. Michal si pozýva vzdelaných, erudovaných hostí, ktorí majú čo k danej téme povedať. Imbecili a ľudia s piatimi ľudovými, to samozrejme dostatočne neocenia, čo je vidieť práve na tých niekoľkých úbohých kvázirecenziách vyššie. Kto je zvedavý a má aspoň štipku pokory, bude spokojný. Na slovenské pomery je moderovaná diskusia vysoko nadpriemerná (výberom tém a aj pozvaných hostí). ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Nesledujem túto reláciu, ale náhodu som natrafil na debatu o SNP, na ktorej sa zúčastnili traja hostia. Pomerne mladý historik M. Lacko, riaditeľ múzea SNP v B. Bystrici a pre mňa najviac atraktívny hosť z Poľska - zástupca riaditeľa poľského múzea Waršavského povstania. Poliak celkom slušne rozprával lámanou slovenčinou a češtinou. Debata bola neuveriteľne zaujímavá, často na hrane hádky. Historik Lacko spochybňoval význam SNP a zbytočne premárnené životy padlých. Poľský hosť zareagoval vetou, ktorú si budem pamätať a úplne som s ním súhlasil. "Nikto nešiel do povstania( myslel tým nielen to naše, ale to ich poľské) s tým, že ide umrieť. Chceli niečo urobiť, niečo zmeniť, tak išli bojovať. Nikto vopred nevedel ako to skončí..." Havran sa zdal byť dobrým moderátorom, nepoznám ho bližšie, ale aspoň neskákal často do rečí ako mnohí jeho kolegovia. Relácia je zaujímavá skôr podľa konkrétnej témy, ktorá sa ten ktorý večer práve rozoberá. Relácia 60%. Tá konkrétna ktorej som venoval tieto riadky. 100%. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Havrana poznám z webov a facebooku a tak podobne a je to pre mňa mudrlant, táraj, liberálny pseudolavičiar, ktorý nielenže nemá extra znalosti podľa mňa, ale tiež je to podľa mňa niekto kto akoby zožral všetkú múdrosť sveta a nedokáže urobiť určité ústupky a niektoré veci pochopiť a potom tak vyzerajú aj debaty pod jeho taktovkov a vôbec výber hostí v nich, čas, témy a tak podobne. Veru a neviem, či sa dokáže zmeniť, takže nielen Večer pod lampou, ale aj toto je pre mňa priam neznesiteľné. ()

Schimpy odpad!

všetky recenzie používateľa

Havran by uz mal prestat brat to svinstvo co bere. Tak zly program som uz davno nevidel. Ono to mozno aj niekto myslel fajn ale absencia akejkolvek protistrany v diskusii, to sa inak ako program pre ovce neda nazvat. A to som este aj tie ovce doat ponizil.. Proste neskutocna sracka.....Pardon za to slovo ale zial inak sa to popisat ani neda.... ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama