Reklama

Reklama

Bleeding Hearts

  • USA Captured Hearts (neoficiálny názov)
Trailer

Obsahy(1)

V malom meste žije sesterstvo, ktoré je preňho prínosom, ale každoročne na obdobie jedného mesiaca z mesta zmizne. Záhadou je to, že v rovnakom období vždy opustí svoje ženy aj niekoľko mužov, ktorí sa už k svojim ženám nikdy nevrátia. Niektorí ľudia veria, že zmiznutia mužov má na svedomí sesterstvo, iní však tvrdia, že ide len o náhodu. V meste sa však tento rok zdržuje muž, ktorý sa rozhodne natočiť o záhadnom sesterstve dokument, a odhaliť pravdu. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

V malom meste žije sesterstvo, ktoré je preňho prínosom, ale každoročne na obdobie jedného mesiaca z mesta zmizne. Záhadou je to, že v rovnakom období vždy opustí svoje ženy aj niekolko mužov, ktorí sa už k svojim ženám nikdy nevrátia. Niektorí ludia veria, že zmiznutia mužov má na svedomí sesterstvo, iní však tvrdia, že ide len o náhodu. V meste sa však tento rok zdržuje muž, ktorý sa rozhodne natočiť o záhadnom sesterstve dokument a odhaliť pravdu. - Na Bleeding Hearts som sa už dlhšie tešil kvôli Tonymu Toddovi, ktorý nanešťastie dostal len nevýraznú a úplne nepodstatnú úlohu, čo znie dosť komicky, keďže hral Boha. Aj napriek tomu to však bola slušná zábava. Sú tu parádne hlášky, kopa vtipných momentov a zábavných postáv. Čo mi však vadilo boli ženy, ktoré hrali v tomto horore hlavnú úlohu. Ani jedna z nich sa mi nepáčila a nechcem tu moralizovať, ale predvádzať takéto výkony a ukazovať vagíny kvôli takémuto hororu, ktorý si pozrie na svete maximálne niekolko stoviek ludí, je podla môjho názoru dosť nezmyselné. Naviac boli všetky úplne nechutné a pôsobili na mňa ako šlapky. ktoré zohnali tvorcovia na poslednú chvílu. Gore bolo len priemerné, za to krvi tu bolo celkom dosť. Nezmyselná bola podla mňa aj línia Santa Claus vs. Jesus vs. Satan, pretože nijak neposúvala dej a neprišla mi ani vtipná. Ale ten zvuk, ktorý vychádzal zo slúchadla keď volal Boh bol perfektný. Záverečný zvrat som nečakal, a tak to môj dojem o dosť vylepšilo. Pochváliť musím aj chytlavý soundtrack, ktorý hral dosť často a napriek tomu, že je úplne jednotvárny, sa mi páčil. Bleeding Hearts ubližuje jeho slabá práca s dvomi žánrami, ale ja som sa celkom dobre pobavil, napriek dlhšej stopáži to ubehlo celkom rýchlo, takže s radosťou udelím priemerné hodnotenie. + Tony Todd ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nenáročný exploiťák o ženskom sesterstve, ktoré si každý rok berie na mušku niekoľkých mužov. Tých zvedú, unesú a následne mučia, tešiac sa na ich „bleeding hearts“. Lacný, ale vcelku zábavný, sexy úlet s psycho kočičkami. Mohlo to byť trochu kratšie, ale ináč pohoda. ()

Reklama

Reklama

Reklama