Reklama

Reklama

Zacha vôbec neteší, že sa musel s mamou presťahovať do malého mesta, až do momentu, kým nestretne pôvabnú susedku Hannah. Jej otec R. L. Stine píše hororové knihy pre deti, na čom by nebolo nič zvláštne, keby... všetkých duchov a príšery čo vytvoril, nedržal pod zámkom vo svojich rukopisoch. Zachovi sa však nedopatrením podarí tieto monštrá vypustiť do sveta ľudí. A tak Hannah, Zach a pán Stine spoja sily, aby nebezpečných votrelcov vrátili tam, odkiaľ prišli. (Itafilm)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (319)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dával som tomu veľké nádeje. Že sa raz opäť dostanem do atmosféry rodinných hororov rokov 80. a 90. lenže ono to tak trochu tým strojom času zamrzlo v roku...2015. Tvorcovia mali nápad urobiť presne to, čo som čakal, ale nejaká cudzia entita vypustená z nejakej knižky im v tom zabránila. Žeby nejaký démonický investori? Málokto sa dnes ( v dobe naddimenzovanej hrabivosti ) pokúša riskovať. A práve vo filmovom svete mi je to dvakrát ľúto. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Po letech Jack Black opět v docela zajímavé roli. Goosebumps není třeskutě zvrácená komedie pro teenagery, ale spíš opravdu v zajetém vzorci á la Jumanji. Což samozřejmě není vůbec špatné, ale ta linka s plesem a vůbec vztah mezi Hannou a Zachem mi přišla ujetá a mnohem víc by se mi tam líbila (stejně jakov Jumanji), kdyby to byli sourozenci. Nebo kámoši od dětství - i to bych zvládla, ale tajemná sexy holka odvedle? Jinak Goosebumps jede hlavně na triky, které se podle mého povedly. Jedno z nejlepších stvoření je pro mě bezesporu loutka pana Slappyho, která mi evokovala některé filmy Jamese Wana, a pak všichni ti veselí trpaslíčci. Obecne se dá říct, že Goosebumps zcela naplnila to, co slibuje filmový plakát k tomuhle filmu a krátká synopse. Jsem spokojená. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Říkala jsem si, že je to hodně zajímavý námět a trochu mi to ze začátku navíc připomínalo Jumanji, když utekla první příšera z knihy, tak to bylo zajímavé a napínavé, jenže když pak utekli všechny pod dozorem posedlé loutky, tak mi to přišlo až moc přes čáru. Následovala spousta ukecaných a nudných scén a nezachránili to ani "akční" scény. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nezmysel určený pre deti a možno a mladšie ročníky, ktorý vôbec nezaujme. Kým sa nedostane na scénu Snežný muž, ktorý vyzerá ako King Kong nastriekaný vápnom, tak to ešte ujde. Nasleduje sled trápnych situácií, nedotiahlo sa to ani ako komédia, ani ako horor ani ako fantasy. Trailer je najzaujímavejší, film už netreba pozerať. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (10)

  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)
  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)

Súvisiace novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (viac)

Reklama

Reklama