Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízia TA3 a Slovenské národné divadlo uvádzajú na spravodajskú obrazovku známu moderátorku Adelu Banášovú. Adelu uvidia diváčky a diváci tentoraz trochu inak – v spoločnosti zaujímavých novátorov, rebelov, vynálezcov, svojráznych umelcov. (TA3)

Recenzie (6)

Fujara777 

všetky recenzie používateľa

Super! Zaujímavý hostia (nie v zmysle, že jediné, čo v živote dokázali, je ústami prijať guľôčku, ktorú následne vystrelia nosom do obecenstva, ani to, že dokážu vygrgať svoje meno odzadu v arménskom dialekte) a Adela taká seriózno-vtipná (nie je tam s ňou Sajfa, takže na prasačinky a debaty o najdlhšom chlpe z nosa zabudnite). Ale chápem, aj tých, ktorým sa to nepáči. Adela sa síce snaží nebyť všade, ale žeby zišla z očí sa povedať nedá. Obrazovo to je také, no nemastné. Záznam je z divadla a veľa vecí sa tomu podriaďuje, takže kamera (a očividne ani režisér) veľa vody nenamútia. Drží si to však svoju kvalitu bez výkyvov. ()

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Na úrovni Talk-Show veľa robí moderátor a keď je moderátor dobrý, väčšinou je skvelá. Dobré je, že táto je Adely Banášovej a tá je skvelá, k tomu má dobrý vkus na hostí. Dokonca ich dokonale tlmočí v Angličtine alebo Nemčine. Väčšina hostí je zaujímavých a celá Show sa vedie v kľudnom a príjemnom duchu. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Nie je to ničím špecifické ako napríklad Adela Show, ktorá bola dosť vtipná, akurát krátka na niektoré rozhovory a dlhá na niektoré hlúposti. Avšak je to zaujímavé, človek sa aj pobaví, aj niečo dozvie, je tam príjemná atmosféra a aj keď by som zniesol u mnohého aj viac, napríklad talk-show Zem a Veku mám radšej, tak Adelu v súčasnosti môžem a myslím, že je to to lepšie v televízii. ()

janeke 

všetky recenzie používateľa

Adela to robí tak, že tí zaujímaví ľudia sa s ňou proste chcú rozprávať a baviť. Svojich hostí nestrápňuje a nedostáva do úzkych (ako napríklad vychytralý J. K. z Uvolněte se prosím..). Aj keď nekladie príliš sofistikované otázky, odpovede, ktoré dostáva, vie vtipne vypointovať. Sú to také ľahkovážne dialógy s múdrymi ľuďmi... Skvelé na nedeľu. Veľmi sa mi páčil diel s choreografkou Natáliou Horečnou. ()

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mála slovenských relácií, na ktoré sa dá pozerať. Adela Banášová má veľký moderátorský potenciál a konečne našla formát, v ktorom môže rásť. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama