Reklama

Reklama

Hana to hebi: Zero

  • Japonsko 花と蛇 ZERO (viac)

Recenzie (4)

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Zvláštny film, s predchádzajúcimi dielmi nemám žiadne skúsenosti a tak neviem, v akom duchu sa má niesť táto séria, ale tu sa mi po celý čas nepodarilo zistiť, o čo vlastne tvorcom šlo, keďže to prevedenie je až príliš rozporuplné. Na jednu stranu sa to tvári, ako drsný thriller, navyše z takéhoto erotického prostredia, kde sa nájde plno scén, ktoré aspoň obsahovo pôsobia aj celkom nechutne, pričom dokonca nechýba ani šokujúca pointa, ktorá minimále v prvom filme, kde som sa s ňou stretol pôsobila aj dosť nepríjemne, ale tu je to celé podané tak zvláštne odľahčene, čo úplne ruší všetko, čo thriller potrebuje. A tak to nakoniec nielen ani nepôsobí až tak moc nechutne, ale hlavne som sa vôbec nevedel obávať o žiadnu z postáv, aj keď sa pritom často dostávali aj do nepríjemných situácií. A môže za to aj samotné hlavné trio žien, frustrovaná exhibicionistka je na typ filmu až moc vtipná, samotná uväznená zase kvôli svojej nútenej pasivite ani nemá čím zaujať a policajtka, ktorá má s prehľadom najviac priestoru sa to zase snaží hrať až príliš vážne, pričom jej to ale moc nejde a pri tom odľahčenejšom prístupe mi práve jej vážny prejav prišiel najzábavnejší. Ale hlavné je, že celkovo sa na to vôbec nepozerá zle, ak si odmyslím efekty v akčnejších scénach, tak to má celkom peknú vizuálnu stránku, dejovo to tiež nie je najhoršie a pritom táto tématika ma prakticky vôbec nezaujíma a nájde sa tu viacero scén, ktoré mi prišli zaujímavé, hlavne to absurdné finále, kedy to má celé vyvrcholiť po erotickej a aj akčnej stránke. Takže celkovo to nebolo ani zďaleka tak zaujímavé, aby som cítil potrebu lepšie spoznať túto sériu, ale na ten priemer mi to bez problémov stačí, celkom som sa pri tom bavil. 55% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Neznám tuhle sérii, ale když se ke mě nejnovější film dostal, musel jsem to zkusit. No, co si budeme povídat, spojení "erotický thriller" zní v japonském provedení zajímavé. A je to BDSM thriller, kde jsou scény, které si budete pamatovat. Japonci jsou prostě králové prasáren a já jsem pokaždé rád, když předvedou něco, co má nejen erotiku, ale i smysl. A tady je příběh, což je dobře. ()

Pitryx 

všetky recenzie používateľa

Tak asi jediný film ze série Hana to hebi (netuším kolik jich skutečně existuje, já jich našel deset), který měl hlavu a patu a trošku voněl po thrilleru. Proto má ode mne trošku vyšší hodnocení. Mohlo to být kratší a mělo to mít svižnější děj. I když připouštím, že SM a erotiky byly asi pro filmaře primární záležitost. A ti do toho vpašovali a sem tam nějaké pokusy o umění. Konec je naprosto jedinečný. I s těmi překvapeními. A pozor, pokud chcete pochopit úplně vše, je nutno se dívat i při závěrečných titulcích.   Protože toto je poslední snímek, který jsem splašil a tím pro mne asi PINKU jako žánr pravděpodobně končí, dovolil jsem si zde naspat názvy všech filmů série „Hana to hebi“.      1965-Hana to hebi RE:Shintarô Kishi  1974-Hana to hebi RE:Masaru Konuma – (Flower and Snake)   1985-Hana to hebi: Jigoku-hen RE:Šógoró Nišimura  1986-Hana to hebi: Hakui nawa dorei RE:Šógoró Nišimura  1986-Hana to hebi: Shiiku-hen RE:Šógoró Nišimura  1987-Hana to hebi: Kyûkyoku nawa chôkyô RE:Masayuki Asao  2004-Hana to hebi RE:Takaši Išii – (Flower and Snake)   2005-Hana to hebi 2: Pari/Shizuko RE:Takaši Išii – (Květina a had: Šizuko v Paříži)   2010-Hana to hebi 3 RE:Júsuke Narita – (Flower & Snake 3 Punishment)  2014-Hana to hebi: Zero RE:Hadžime Hašimoto – (Flower & Snake: Zero) ()

Reklama

Reklama