Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé americké mestečko Boggy Creek neprežíva práve svoje najlepšie dni. V priebehu krátkeho času je tu zavraždený starosta a niekoľko ďalších miestnych obyvateľov. Oficiálne sa za útočníka označil medveď, poniektorí však tvrdia, že je za tým niekto úplne iný, lesný muž – bigfoot. Šerif Jim Taylor (Holt Boggs) má ešte jeden problém: pri jednom takom útoku na autokino zmizla jeho dospievajúca dcéra. Aby zachránil ju a ohrozené mestečko, spojí svoje sily s expertom na prežitie, čudákom Zekom (C. Thomas Howell), ktorý už sa už dlhý čas márne pokúšal presvedčiť populáciu mestečka o hroziacom nebezpečenstve. Teraz je ten pravý čas postaviť sa príšerám zoči-voči a vyhrať rozhodujúcu vojnu, vojnu s rasou bigfootov. (beso74)

(viac)

Recenzie (3)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Béčková bigfoot vyvražďovačka pre nenáročných divákov. V malom mestečku a jeho blízkej prírode sa proste potulujú ľudia, na ktorých občas vybehne 1 alebo viac osôb prezlečených za prerastenú zaostalú opicu a začnú to masakrovať. Ťažkopádne, slabo spracované, so smiešnymi trikmi a zrejme nasilu krátené a zostrihané, že to miestami pôsobí ešte absurdnejšie než to v skutočnosti je. Dokonca aj jeden z hlavných hercov; C.Thomas Howell, na ktorého známejšie meno sa film trochu spolieha, sa verejne vyjadril, že to nikomu neodporúča pozerať, keďže vďaka post-produkčným problémom z toho vznikol shit. Čo je síce pravda, ale možno by to bol shit aj bez tých problémov. Pre mňa to však nebol nepozerateľný shit a s podobnými béčkami /céčkami nemám životný problém, pokiaľ aspoň nejako zabavia, takže to letmo nadhodnotím. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Film, na ktorom mi vadilo pomaly všetko, či to bol scénar vyzerá na dielo šimpanza, ktorý strávil posledné dva roky vo výskumnom stredisku NASA a nie ako práca trojice!!! scenáristov, či totálne zbytočný rozprávač, ktorý bol podľa mňa pridaný len nato, aby ten celý nepodarený film držal nejako po kope, alebo v neposlednom rade bigfooti vyzerajúci ako kombinácia neandertálec + chlpatá deka či my little pony, a aj totálne nevyužitá a zbytočná postava Judda Nelsona. Navyše, zniesť zo sveta takéto chlpaté lesné monštrum nebolo nikdy jednoduchšie, stačí jedna guľka, úder kladivom či švih mačetou a je po ňom. Niekedy som len neveriaco pozeral a krútil hlavou, v scéne útoku na mladých v národnom parku je sem tam večer, sem tam deň, podľa toho či kamera sníma tých čo sedia v aute, alebo to, čo sa deje vonku, aby o chvíľu bola úplná noc, v inej scéne zase dvojica šerif a Zeke dá prednosť pred strelnými zbraňami pri útoku lesných mužov mačete a kladivu, vysoko vyvinutý zmysel pre česť im nedovolí vo férovej bitke 2 vs. 12 takúto výhodu použiť. Jediným svetlým momentom je tu tak bývalý stopár C. Thomas Howell v úlohe nadrogovaného a napitého potetovaného blázna v úlohe experta na prežitie a bigfootov. Keď si pomyslím, že toto je adaptácia prvej časti šesťdielnej knižnej série, až ma oblieva horúčava, že to nemusí byť koniec... ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama