Reklama

Reklama

Khoobsurat

  • India खूबसूरत
Trailer

Obsahy(1)

Fyzioterapeutka Milli Chakravarty (Sonam Kapoor) se stará o hráče kriketového týmu, když dostane nečekanou nabídku léčit mahárádžu Shekhara Singha Rathora (Amir Raza Hussain). Bezprostřední a trochu ztřeštěná dívka do vznešené rodiny příliš nezapadne. Její upovídanost a živelnost narážejí na přísné tradice vyžadované zejména mahárání Nirmalou (Ratna Pathak Shah) a zpočátku rozčilují i upjatého prince Vikrama (Fawad Khan). (rikitiki)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

marrjaana 

všetky recenzie používateľa

Můj první přeloženej film :D. Ale jinak- láska na první pohled- vtipné a úžasné a jak Sonam tak Fawad si ihned získali moje srdíčko (je to můj druhý film se Sonam a Fawada jsem jako většina publika viděla poprvé), prostě... já ten film miluju ()

Jitka.D.2639 

všetky recenzie používateľa

Půvabný romantický film s krásně střelenou hlavní hrdinkou. Dává do kontrastu dva rozličné světy a dvě rozličné povahy. Zprvu jsem se bála, zda nepůjde o laciné vtipy založené na trapných scénách a zda nebude film protkaný bollywoodskými písničkami, ale obojí bylo na pěkné únosné míře, nijak rušivé. Děj je protkaný vtipnými scénami, které stojí především na charismatické hlavní herečce. Převedla tam skvělý výkon. Škoda jen konce, který byl podle mne uspěchaný a nedovysvětlený. Ale i tak se film zařadil k těm, které si ráda pouštím několikrát. ()

Reklama

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

wa, wa, wa.... dávno som nevidela tak nádherný romantický film. Hotová rozprávka pre romantické dušičky. Sonam bola nádherná, ukázala v tomto filme, že je v nej život a vie zahrať s Fawadom si teda ladili, moc ho teda nepoznám, toto je tretí film v ktorom som ho videla, ale prvý v ktorom mi utkvel v pamäti a myslím, že je to s ním nádejné :-) A neviem či toto nie je prvý Indický film v ktorom nebola žiadna bitka, ale je krásny dostal sa do mojej top 10.... ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Tahle blbinka by byla o dost příjemnější, kdyby ústřední hrdinka, fyzioterapeutka, nebyla tak nesnesitelný charakter. Chovala se jak rozmazlený fracek - já bych ji z paláce vyhodila hned, jak by práskla první bublinu ze žvýkačky u večeře. Scénář je dost nedotažený, princův chladný vztah ke snoubence nevysvětlený. Náhlé vzplanutí doktorky pro prince se dá vysvětlit, že se ulakotila na královský majetek. Vtipy jsou násilné a děj je přestřelený. Byl tam ale zajímavý nápad na vyprávění některých historek z minulosti jen ve zvukové stopě, nikoliv obrazem. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Taká milá rozprávočka o kráľovskej rodine a obyčajnej ženy z plebsu, ktorá sa postará o rozruch v kráľovskom paláci. Musím uznať, že posolstvo tohto filmu bolo oveľa väčšie ako sa na prvý pohľad zdalo, a to sa mi na tom celom páčilo azda najviac. Stereotyp a komunikačná priepasť sú veľkými zabijakmi medziľudských vzťahov - to je pravda. A tak prvotný závan spontánnej drzosti prostorekej Milli napokon priniesol do paláca novú chuť do života. Takže áno, z tohto pohľadu to bolo výborné. Ale inak to bola viacmenej klasická šablóna akoby vystrihnutá z romantickej rozprávky. Aspoň že ten dôvtip a iskra medzi Milli a Vikramom to celé držali nad hranicou priemernosti. Takže také lepšie 3*. ()

Galéria (55)

Reklama

Reklama