Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon s Bullockom sa vyberú vypočuť Dr. Strangea a prehľadať jeho kanceláriu. Doktor je na nich pripravený, a tak na mieste nájdu len kopu skartovaných dokumentov. Bruce a Selina premýšľajú, ako sa dostať nepozorovane do Asylumu. Selina je totiž presvedčená, že je tam Bridget držaná násilím. Selina sa tam nakoniec vypraví sama a stretáva sa tu s Nygmom, ktorý sa práve snaží utiecť. Útek sa mu nepodarí a on končí opäť v zajatí doktora a jeho poskokov. Gordon varuje Alfreda, že Galavan mieri do sídla Wayneovcov zabiť Brucea... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (5)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem byl vcelku spokojen. Konečně se děj více věnoval zařízení Indian Hill a jeho zajímavým obyvatelům, přestože se Azrael snažil zdržovat, jak to jen šlo. Navíc se Tučňák konečně vykolébal do noci, takže se můžu těšit na další epizody. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

3 hviezdy, viac nedám. Takto scenáristicky odfláknutá epizóda tu dlho nebola. Už pár predchádzajúcich nebolo zrovna najchytrejších, ale tuto tie chyby už regulérne ovplyvňujú vývoj deja. A tá smrť Galavana či Azraela tiež prevedená dementne. No načo hneď jak ho zabili prvý raz, nás pripravujú skoro každým dielom na jeho návrat, keď aj tak dlho nevydrží a ani nijak výrazne neovplyvní príbeh. Navyše, prečo nevyužil svoje schopnosti tu prezentované v 11. diele a len tak sa vzdal a nechal sa zmlátiť a zastreliť?! To som teda zvedavý, čo si pripravia na finále, pretože zrejme hlavný tromf si vyčerpali priskoro. P.S.: Ešte jedna otázka: To akože je normálne, že mŕtvych kriminálnikov posielajú na spálenie do blázinca?!! P.S.2: Unleashed si to zrejme u mňa odniesla aj za predchádzajúcu časť, ku ktorej som nebol vôbec tak kritický, avšak tých problémov tam bolo aj menej. ()

mourek10100 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Klasický střih jak to mám. Začátek super, pak to pookřeje, po pauze a poslední díly zase kvalitativně narostou a pak mě zklame finále. Snad se to u Gothamu nestane. Azrael super, tohle asi přežít nemohl :DD Penguin naprosto zabil. Cat s Brucem fajnoví a Ridler se skoro dostal z Arkhamu. Dakt se těšim na další sérii a co je ještě přinesou za záporáky. Takový Solomon Grundy už asi nepůjde.. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Doktor Hugo Strange (BD Wong) přinesl Azraelovi (Galavanovi) knihu „Alenka v říši divů“. (G....)

Reklama

Reklama