Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tučniak po svojom prepustení z psychiatrickej liečebne nevie, kam má ísť. Zamieri preto na hrob svojej matky, kde sa stretne s neznámym mužom. Je v šoku, keď zistí, že tento muž je v skutočnosti jeho otcom. Elijah Van Dahl ho ihneď vezme k sebe domov a predstaví ho svojej rodine ako svojho ďalšieho syna. Nygma, ktorý sa bojí, že ho Gordon odhalí ako vraha svojej bývalej priateľky, začne uskutočňovať plán, ako sa Gordona zbaviť. Vraždu nastraží tak, aby to vyzeralo, že muža zabil práve Gordon. Gordon je svojím šéfom zatknutý, odsúdený a poslaný do väzenia... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (4)

mourek10100 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Fajn díl. Zrovna když jsme nedávno přemýšlel, kdy se zas objeví Ivy, nyní je znenadání opět na scéně. U Tučňáka už pomalu přestávám věřit, že se fakt stale králem Gothamu, naproti tomu, Ed je boží! Jen by to moc nemuseli přehánět s tou shizofrenií, rozpolcenou osobnost má Harvey Dent, ne Nygma. Jinak co hlavní postava, Gordon? Asi se bude pokračřovat v milostném trojúhelníku, když se jeho bejvalka konečně vzbudila. ()

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možno aj najlepšia epizóda seriálu, minimálne jedna z najlepších. Jima mi je strašne ľúto, no snáď sa jeho priatelia aj "priatelia" spoja a dokážu, ako to celé bolo. Na začiatku Mad Grey Dawn som si myslel, že Ed si len začal budovať charakter záporáka drobnou hádankou, no čo sa z toho napokon stalo, mi vyrazilo dych. Strašná sviňucha je z neho. Koniec parádny, aj keď smutný. P.S.: Z Penguina ako klaďasa skutočne ide miestami strach. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama