Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon zistí, že ho zachránil Tučniak. Zároveň sa dozvedá, že Galavan uniesol Brucea. Leslie sa snaží presvedčiť Gordona, aby sa vzdal polícii. Zároveň mu oznámi, že s ním čaká dieťa. Súčasne sa rozbieha veľká záchranná akcia na oslobodenie Brucea. Ku Gordonovi a Tučniakovi sa pridávajú Selina a Alfred a s Tučňiakovými ľuďmi zaútočia na Galavanovo sídlo, kde v poslednej chvíli zachránia Brucea. Galavan a jeho šialený okultný rád ho chceli obetovať. Tabitha a Silver utečú a nechávajú Thea na mieste. Tučniak s Gordonom sa Thea zmocnia a odvezú ho do prístavných dokov... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (5)

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celých desať predošlých epizód k tomuto smerovalo - pripravovalo postavy, atmosféru, príbeh postupne gradoval. Celá 11. epizóda bola inak super. Gordon sa spojil s Penguinom (samozrejme pre vyššie dobro) - na to som sa BTW tešil už od začiatku druhej série. Tvorcovia zainteresovali do deja všetky dôležitejšie postavy (akurát škoda neprítomnosti Butcha a Victora Zsasza). No, avšak prišlo to finálne vyvrcholenie... ktoré absolútne nenaplnilo svoj veľký potenciál. Problémov je niekoľko, môžem spomenúť tie hlavné: Obrad, Galavanov koniec, jeho sestra... Dúfam, že k následkom tejto časti sa ešte v blízkej dobe seriál vráti, pretože to ma zaujíma oveľa viac ako Mr. Freeze. ()

Joker99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Po staletí žila naše vznešená rodina v odporné, špinavé temnotě. Ale žili jsme v naději. Protože náš patron mluvil o nadcházejícím slavném dni. Ale ten den přijde teprve tehdy, až bude spravedlivýma rukama zabito devět mužů Gothamu a poslední syn našeho smrtelného nepřítele. To jsi ty, Bruci. Jsi ten poslední syn." ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama