Reklama

Reklama

Appareul bilryeodeuribnida

  • Južná Kórea 아빠를 빌려드립니다 (viac)

Obsahy(1)

Tae-man (Sang-kyeong Kim) má sice dobré vzdělání, přesto je dlouhodobě nezaměstnaný a jeho manželka (Jeong-hee Moon) už toho začíná mít plné zuby. Musí ho podporovat a on jí ani s ničím nepomůže. Po jedné jejich hádce se v hlavě jejich dcerky A-young zrodí nápad, jak zařídit, aby byl aspoň trošku užitečný - pronajme ho jako tátu. (LangiJ)

(viac)

Recenzie (3)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Film s originalym napadom o nezamestnanom chlapikovi, ktoreho jeho dcera zacne ponukat na prenajom a jemu sa to zapaci. Prevedenie je ale dost priemerne. Prva polovica, ktora je viac komedialna mi stylom prehnaneho humoru prilis nesedela. Ovela viac ma bavila druha dramatickejsia polovica v ktorej dôjde aj na nejake tie dojimave sceny. Prilis sa mi nepacilo jak hnusne sa spravala manzelka k hlavnemu hrdinovi, ktory vdaka tomu stratil vsetku svoju sebauctu. Vysledok je taky tuctovy film na jedno pozretie. 5/10. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Jedna z tých najpriemernejších a najobyčajnejších komédií, s akou som sa v juhokórejskej produkcii vôbec stretol. Presne taký film, na ktorý sa dá pozerať úplne bez problémov, tempo je svižné a atmosféra pohodová, ale zápletka už na prvý pohľad neznie práve najatraktívnejšie, bez potenciálu na solídnejšiu žánrovú zábavu a scenár z nej ani viac vyťažiť nechce. Všetko ide presne podľa očakávaní, vôbec nič neprekvapí, priemerné komediálne momenty vystriedajú priemerné dramatické a po skončení si neviem vybaviť ani jednu scénu, ktorá by skutočne stála za pozornosť, jednoducho ako film priemerne začne, tak sa v priebehu vôbec nič nezmení a rovnako priemerne skončí. A moc ho nepodporia ani postavy. Kim Sang-Kyung má na svojom konte dostatok výborných filmov a dramatických postáv, ale v tejto komediálnej polohe ma nepresvedčil, to už mi skôr sadla jeho manželka, detské postavy ma prakticky nezaujímali a z vedľajších ma teda tiež niekto neupútal. Režijne je to tiež len ten najobyčajnejší priemer. Takže celkovo to na ten priemer určite stačí, nenudil som sa, ale kedy som Dad for rent nevidel, o nič by som neprišiel. 55% ()

Reklama

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Reportáž o filmu mě zas zmátla, čekala jsem komedii a ono se z toho nakonec vylouplo spíš drama. Vůbec mi to ale nevadilo a film jsem si užila. Námět mi přišel zajímavý - co se v dětské hlavince neurodí za nápad, když slyší, že maminka řekne o tatínkovi, že je k ničemu, a ve škole zrovna dostanou za úkol přinést z domova něco, co je nepotřebné :) Děj je sice předvídatelný a dá se uhodnout, co asi bude následovat a jak to skončí, ale co na tom... Jako celek se mi film líbil, postavy jsou sympatické, nejvíc mě bavil Jo Jae-yoon, kamarád hlavního hrdiny, který ve filmu obstarával komediální složku a tenhle typ rolí mu prostě sedí (viz Mood of the Day). Přeloženo. ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama