Reklama

Reklama

Řezník feat. James Cole: Žižkovský Bary

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Česko, 2011, 3 min

Réžia:

Martin Pohl

Recenzie (8)

Radko 

všetky recenzie používateľa

S nadhľadom vystihnuté záľuby mládeže. Bezuzdný chľast nasledovaný extrémnymi srandami - od šťaniek po grcy. Po odľahčení tela nasleduje hitparáda sexu. Dôležité nie je ani tak ako, ale hlavne: ako neštandardne to zrobiť. Plus kvantita. Krása ani vek prioritou nie je. Záleží na šoku a šuku. Zvieratkovské opíjacie ničnerobenie majú v sebe aj južné národy. Dokonca i so smilniacimi preferenciami (napr. po grécky). Šum olivových hájov na pobreží mora s fľašou vína (bárs aj krabicového) pri perách pripodobňuje tento južný typ ožieracieho smilnenia a fetovania zhýralej, elegantne si údy preťahujúcej mačke. Stredoeurópska verzia, ako ukazuje aj video k piesni Žižkovský Bary, v sebe skrýva iné zviera. Záľubu vo verejne prepieranej promiskuite a exkrementoch zmieša skúsený someliér tunajšieho "užívania si" v popolníku spolu so stovkami špakov a pľuvancov (česká fixácia na vylučovanie v hovorovej reči i literatúre). Tento na verejný obdiv dávaný eintopf pripomína skôr alkoholom nacecanú, rozkysnutú prasnicu, s obľubou sa vyvaľujúcu vo vlastných výkaloch. Ale netreba sa báť. Radikálnou dekadenciou voňajúca atmosféra Žižkova sa však dá zažiť s poučením i s radosťou z množstva originálnych zážitkov. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tie Mäsiarove klipy sú celkom sledovateľné. Asi objavil recept na symbiózu hip hopu a jeho vizuálneho prednesu. Pán Vrbovský, ste na rade. ()

L_O_U_S 

všetky recenzie používateľa

Bary nejsou místa, kde bych s gustem trávil večery (a o sportbarech to platí dvojnásob), ale co naplat, Řezník dokáže i alkoholové povalečství zabalit do vcelku přijatelného hávu a tentokrát se to obejde i bez tradiční dávky horrorcore. A člověk to prostě nesmí brát moc vážně. (914.) ()

Micro41CZ 

všetky recenzie používateľa

Na tomhle sem byl jednu dobu zavislej, zabavnejsi text, kterej te chytl za koule a nepusti, abys pohledal. A rapujici typci s metalovejma trikama, ano. ()

Reklama

Reklama