Reklama

Reklama

Krúdovci: Nový vek

  • Česko Croodsovi: Nový věk (viac)
Trailer 1

Najslávnejšie praveká rodina sa vracia! V pokračovaní úspešnej animovanej komédie Krúdovci zistia, že hrdinovia doby kamennej to vskutku nemajú jednoduché. Nestačí, že im na každom kroku hrozí zožratie od hladných potvor. Oni navyše museli stretnúť rodinu, ktorá je lepšia ako tá ich. Teda aspoň to tak vyzerá. (CinemArt SK)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (143)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Ryze subjektivní pocit: cca hodinu se tu naprázdno mlátí sláma v nudných dialozích a rádoby sbližovacím rituálu s novou rodinou (to fakt není spoiler), a pak přijde krátké a celkem fajn akční finále... No fakt, úvod jsme holt s ratolestí spíš prozívali a nepřišlo mi, že by se to ke konci nějak o dost lepšilo. [Netflix] ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem inak, takže hodnotenie rovnocenné s prvou časťou. Krásne, farebné, detailné, uletené (nápady kombinácii zvierat pecka podobne ako v Zamračené, sem tam fašírky), vtipné a trefné aj do dnešnej doby, má to nejaké to "skryté" posolstvo a narážky na dnešnú dobu, má to akciu, dobrodružstvo, emócie, lovestory, intrigy atď. atď. Na takom malom priestore a primárne pre deti a potom celú rodinu úctyhodný záber. Môžem len a len odporučiť. V kine sme si to užili aj s dcérkou a po pár rokoch aj s manželkou. :) ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jednotka zostáva jednotkou. Ide o jeden z najlepších animákov za poslednú dobu, skrátka TOP. Takže z tohto pohľadu to dvojka veruže nemala ľahké. Latka je veľmi vysoko. No nemôžem ani tvrdiť, že by išlo o nejaké sklamanie. Také horšie, no dôstojné pokračovanie roztomilého príbehu, plného úsmevných situácií, napätia a pekného poučenia pre deti v závere. Nadpriemer. 75/100 ()

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Pecička. Po peckovej jednotke som nič dobré neočakával ale toto. Fúúúúúúúúúha........ Wow. Tvorci obrátili film o 369 stupňov. Jednotka bola príjemná, milá, nevinná. Ale toto.... Bolo to fakt husté. A babča bola asi najlepšia postava so všetkých animákov EVER! Začiatok bol síce pomalší ale od polky sa to už rozbehlo. Ku koncu už začala zvoniť rocková muzička a ja som si iba užíval. Mal som veľké predsudky, nechcelo sa mi do pozerania Croodovcov dva ale fakt neľutujem. Dokonca mi ani nevadí happyend čo mi v iných prípadoch vadí. Ale tu nič nechýba, no na pár nedokonalostí. Ale to odpustím. Len nech už hádam nespravia ďalší diel. Teda pokiaľ to bude také isté dobré, som otvorený aj desiatim nových častí. :) ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že na to, že se jedná o pokračování, tak se jedná o kvalitní film. Příběh se mi líbil, „zítřek“ byl krásně barevný a útulný, nové postavy byly také fajn. Líbilo se mi to vlastně až do chvíle, kdy tam začala řádit ta opičí příšera. Celkově bych to zhodnotil, že první hodina byla fajn, ale ke konci kvalita příběhu klesala. A vzhledem k tomu, že první díl si cením na 4*, tak tomuto o něco horšímu pokračování dávám 3*. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • Krúdovci držia rekord v najdlhšom čakaní na pokračovanie spoločnosti Dreamworks Animation. Druhý diel prichádza do kín so 7 - ročným odstupom po tom prvom. V poradí ide už o šiestu "frančízu" Dreamworksu. (WalterIK7)
  • Jack Black a hudební skupina HAIM napsali a nazpívali k filmu píseň „We Are Here Together“. (Yoshitsune)

Súvisiace novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Poslední letošní snímky byly odloženy

Poslední letošní snímky byly odloženy

06.11.2020

Tak už je to víceméně oficiální. Ve zbývajících měsících letošního roku se nových filmů v kinech – tedy v případě, že by se vůbec nějaká otevřela – nedočkáme. Studio 20th Century Studios vlastněné… (viac)

Pixarovka Duše dorazí o Vánocích na Disney+

Pixarovka Duše dorazí o Vánocích na Disney+

09.10.2020

Tak už došlo i na Duši. Animovaný snímek studia Pixar měl původně dorazit ještě letos do kin, a to i po nedávných změnách ve svém kalendáři, které studio Disney provedlo. Jenže to se teď mění. Duše… (viac)

Reklama

Reklama