Reklama

Reklama

Ostrov lásky

  • Česko Ostrov lásky (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Grebo a jeho tehotná žena Liliane sa rozhodnú stráviť pokojnú dovolenku v obľúbenom letovisku na Jadrane. Najprv ide všetko ako po masle. Ideálne počasie, ideálne prostredie, ideálny čas pre letné radovánky. Práve vo chvíli, keď sa zdá byť všetko v úplnej harmónii, sa na scéne objaví zabudnutá minulosť v podobe charizmatickej a tajomnej Flory. Jej zjavenie znamená pre manželstvo Greba a Liliane tvrdú skúšku. Tomu, čo bolo, človek neutečie ani na Ostrove lásky. (Film Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

curil 

všetky recenzie používateľa

Letní romantická komedie, takové dovolenkové zmatení národů, kdy hlavními hrdiny jsou Francouzka, Rumunka a Bosňák, to vše v příjemném prostředí slunné Istrie. Musím přiznat, že mi zpočátku Grebo nebyl vůbec   sympatický, připadal mi jako hulvát a vejtaha,ale když poprvé zazpíval při karaoke Wind of Chance", změnil jsem názor.   Přetrvávající láska dvou hlavních hrdinek, i   přes pokročilé těhotenství Liliane, mi   připadá trochu přitažená za vlasy, ale film režírovala žena, potom chápu. Provoněná letní atmosféra mi připomněla nádherné chorvatské dovolené právě na Istriji: v Poreči, Umagu, Vrsaru, Rovinji nebo Rabacu. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Nechcem byť sprostý, ale toto bol film o nejakých prapodivných medziľudských vzťahov bez hlavy ani päty a navyše vraj komédia, pričom ani raz som sa nezasmial. Niekedy sa preto čudujem, aké hlúposti dokážu ľudia natočiť a hodiť to na filmové plátno. A Franco Nero na tom musí byť dosť zle, keď sa dokázal upísať takémuto snímku. Jedna hviezdička za dve sympatické dámy, lebo tie boli asi jediné, na ktoré sa tu dalo pozerať. 20 % ()

Reklama

Vesecký 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se Chorvatům nepovedlo. Snad chtěli, aby se to dobře prodalo do Států, kde takové filmy milují, aspoň na to ukazuje ten prachpitomý rádoby sentimentální závěr, kde se všichni vzájemně udobří, Liliane porodí uprostřed parketu a celé osazenstvo se nechá vyfotit. Nejdřív jsem se nemohl vyznat v tom, jakou tam má kdo národnost, občas bylo slyšet chorvatštinu, ale pak zas jen zásadně angličtinu, no nevím. A pak to propuklo, když člověk zjistil, že jde o film naprosto odpovídající dnešnímu genderovskému šílenství, kde nikdo nevíme, jakého jsme pohlaví - a kluci s klukama (to na konci, když i Grebo pochopí, že je gay) a holky s holkama, tedy vlastně bisexuálky, abych byl přesný. Prostě tak, jak to vyžadují dnešní požadavky EU. Fakt asi budu muset přehodnotit své chování v erotické oblasti. ()

DrifterSoul 

všetky recenzie používateľa

Plytká pitomost. Spousta cliché: předvídatelný vývoj vztahů čtyř hlavních protagonistů, úporná snaha o napasování děje na moderní LGBT trendy, nebo kulisy "typické" jadranské diskotéky,  například. A samozřejmě křečovité happy-ending. O vážných věcech, ovšem naservírováno neuvěřitelně amatérsky a nepřesvědčivě. ()

ProfiDivak 

všetky recenzie používateľa

Nič zaťažkávajúce pre bránicu, skôr hlavne v závere skúšajúce, čo všetko je rozumom ako brnením ozbrojený, aj zaťažený divák ochotný, hoci aj vrámci komédie, zniesť alebo tomu uveriť. Vypointovaná "masová explózia lásky" ma odradila od lepšieho hodnotenia, lepšie to na mňa pôsobilo spracované ešte explozívnejšie a masovejšie na Almodóvarov spôsob v Rozkoši v oblakoch, tam bolo vidno, že sa chce hlavne baviť...Tu sa to spletitosťou vzťahov a nie vždy uvoľnenou atmosférou blíži k dráme a potom už jeden nevie, čo má brať vážne a čo nie. A čo ešte naša bezbranná nevinná dospievajúca mládež:) ? ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama