Reklama

Reklama

Comet

Trailer 1

Obsahy(1)

Narazili na seba počas noci, kedy padali meteory. Vlastne, keď sa to tak vezme, ona mu zachránila život. Odvtedy z nej Dell (Justin Long) nemohol spustiť oči. Jeho nevyberané spôsoby ho takmer vždy dostali do problémov a nebude tomu inak ani tejto noci myriád padajúcich hviezd a jej bezchybnej božskej dokonalosti. Kimberly (Emmy Rossum) verí na lásku, na rozdiel od cynického Della, ktorý vie, že nie je skutočná. Uzavrú však spolu dohodu, že to spolu skúsia, čím sa začína príbeh vývoja ich šesťročného vzťahu tou najbizarnejšou cestou, predstavujúcou akoby sériu snov namaľovaných na plátno obrazu... (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (53)

Makky 

všetky recenzie používateľa

"Hell is other people." ...povedal Sartre, pretože ak ste sám a cítite sa byť osamelý, ste v zlej spoločnosti. Využiť každú príležitosť, i tú najnevhodnejšiu. Ísť šťastiu naproti, nie stalkovať a hrať to na náhodné stretnutie. Hodinu a pol trvajúca paralýza okúzlenia. Hipsterské čaro kamery a obrazu, romantika a humor s realitou pominuteľnosti. Pretože nič netrvá večne. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mal som z toho rovnake rozpacite pocity ako z filmu 500 dní so Summer. Sympaticky hrdina vs. otravna hrdinka. Ale Emmy Rossum bola predsa len znesitelnejsia ako extremne nesympaticka Zooey Deschanel. No a ten styl, kedy film neustale skace v deji dopredu a dozadu mi tiez nikdy nevyhovoval. Pre mna film na jedno pozretie, ale komu sadlo 500 dní so Summer, tak bude urcite nadseny aj z tohto filmu. 5/10. ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Strašne ma tento film potešil. . Koncepčne, žánrovo aj štýlovo exactly my cup of tea. Komorná, vynaliezavo urobená vzťahovka so sympatickými, dobre zahranými postavami a množstvom pôsobivých scén. Má to problémy s tempom a ten pokus o nejednoznačnosť emočnému dopadu trochu ubližuje, no aj tak som si to veľmi užil. 8/10 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Postavy jsou zajímavé, hlavně proto, že pro ně byli vybráni výborní herci (Rossum a Long), zajímavá je i forma, která není lineární, ale prostě ten příběh sám o sobě mě nebavil. Jako romance je to snesitelné hlavně díky postavím a díky tomu, že oni jsou neskutečně přirození. Jinak to je hlavně ke konci až moc utrápené. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Ale áno, veľa sa v tom filme rozprávalo. Niekedy ma to nudilo, ale väčšina dialógov ma bavila. Čo bolo na tomto filme špičkové, bola kamera. Každý záber kamery bola jedna fantastická fotka. Klobúk dole, naozaj nádhera. A čo vy? Aké je vaše obľúbené slovo? A veríte na lásku? Lebo Dell na ňu v podstate veril, iba si stále myslel, že to nebude tá celoživotná. A mimochodom, Emmy v kučeravých vlasoch vyzerala božsky. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama