Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greta Kaine (Katrina Law) neustále pátra po šťavnatých klebetách. Keďže je reportérka bulvárneho časopisu v Los Angeles, odhaľovať pikantné tajomstvá bohatých a slávnych je jej prácou. Takže keď sa rozkríkne, že jeden z dvoch synov zosnulého senátora Tannehilla by sa mohol počas vianočného rodinného stretnutia zasnúbiť, Greta a jej hlavný konkurent Wes (Tom Lenk) sú šéfredaktorom poverení, aby získali exkluzívny materiál. Táto bulvárna bomba by zároveň mala podporiť štart novej online verzie časopisu. Keď sa Greta dozvie, že Wes už má pred ňou náskok, okamžite a bez vhodného oblečenia vyrazí do zasneženého horského strediska, aby našla sídlo Tannehillovcov.

Veci sa začnú komplikovať keď sa stratí, zacúva svoje auto do stromu a zistí, že nemá mobil. Aby nezamrzla, dá si na seba jediné oblečenie, čo má v aute: svadobné šaty jej priateľky. Keď sa pri hľadaní pomoci skotúľa z kopca, veľká smola sa premení na extrémne šťastie, keď starší syn Ben Tannenhill (Jordan Belfi) prichádza "neveste na úteku" na pomoc. Greta sa tak ocitne uprostred niečoho, čo by mohlo byť jej doposiaľ najlepšou bulvárnou témou, keď ju Ben rodine predstaví ako svoju partnerku po tom, čo jeho brat Jared (Bobby Campo) príde domov so svojou priateľkou - zlatokopkou Klaire (Susie Abromeit) - Benovou ex. Zrazu, ako hosť v sídle Tannenhillovcov, Greta zistí, že rodina, vrátane dominantnej Maggie Tannenhill (Patricia Richardson) a správcu usadlosti Petersa (Robert Curtis Brown), je nohami viac pri zemi, než by si kedy pomyslela. Keď ju Ben začne čoraz viac priťahovať, zmocní sa jej pocit viny za svoju hru plnú klamstiev a podvodov. Veľmi rýchlo sa musí rozhodnúť, ako ďaleko je ochotná zájsť kvôli článku... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

freddy 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se mi docela dost líbilo, a vlastně ani nevím, čím to je. Možná oceňuji to, že na poli vánočních filmů (i když Vánoce jsou zde spíše upozaděny) se snaží být konečně taky jednou někdo aspoň trochu originální. Reportérka bulvárního plátku se vydává do horského sídla zazobané rodiny, aby vypátrala nějaké drby, a než se naděje, tak se ocitá přímo uprostřed této rodiny. Jak naloží se zjištěnými informacemi a se svým životem, to prozrazovat nebudu, ale musím říct, že tohle mě hodně bavilo. Mělo to tu pravou rodinnou atmosféru, mezi hlavními hrdiny krásně postupně vznikalo pouto lásky a celé to bylo uvěřitelné. Zkrátka žádný film jako přes kopírák, bylo to z mého pohledu na poli vánočních filmů něco nového a neokoukaného. I když samozřejmě určitým klišé se film nevyhýbá, ale na výsledek to nemá příliš vliv. Tohle uteklo hodně rychle, bylo to fajn a přistihl jsem se při myšlenkách, že bych chtěl pokračování. Určitě je to jeden z těch filmů, co mi utkví v hlavě déle. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama