Reklama

Reklama

Recenzie (6)

Vavča 

všetky recenzie používateľa

Fakt špatné, velká jména, velký rozpočet a výsledek nikde. Postavy nejsou pořádně představeny, nemají na nic prostor, akce celkem ujde, ale i z nedávné doby se dají najít větší řežby (Firestorm, Fire of Conscience, The Raid aj.). Perfektní kamera, hudba tenhle špatný scénář nemají nárok zachránit. Napětí a logika vývoje se kamsi vytrácí, nedrží to prostě pohromadě (tedy jednotlivé příběhové linky, mělké charaktery), tvůrci chtěli moc věcí najednou. Potěší akorát vybrané akční scény, Janice Man jako záporná hrdina, že by nová akční hvězda na HK nebi? Její dráhu budu rozhodně pečlivě sledovat, naopak režiséři zklamali, nevím jak bude vypadat Cold War 2, snad si tam spraví reputaci. Součet velkých hvězd nezaručuje bohužel vždy kvalitní výsledek. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Nakonec pouze tříhvězdičková záležitost, která si podkopává nohy opět dlouhou stopáží a nezajímavým story, které se nesnaží diváka vtáhnout do děje, ba co víc sám nevím, kdo zde byl hlavní postava, poněvadž vyloženě nikdo zde nebyl výrazně vylíčen. Na druhou stranu se dá chválit slušný vizuál připomínající Korejský styl a velmi slušná akce byť není přiměřená ke stopáži. Skládá se především z přestřelek, které jsou Rkové, velmi autentické, svižné a audiovizuálně zdařilé včetně výbuchů. Fight zde máme pouze jeden, ale za to slušný. Kdyby Nick Cheung dostal více prostoru a bylo zde více akčních scén než 3-4, tak o vyšším hodnocení nediskutuji. 60% ()

Reklama

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Komponované je to ako pilot k seriálu, hoci rozpočet je na tom poznať. Ale to je tak asi všetko - ostatok je tragédia - od scenára, vedenia hercov, nelogickostí. Keby to bola paródia na HKG akčné filmy a ich šablóny, bolo by to ako tak zábavné. Lenže je to celé predostreté smrteľne vážne a tak namiesto úsmevu nastupuje utrpenie...a to nehovorím o tom samotnom závere, ktorý je riadna facka divákovi... ()

Mukade odpad!

všetky recenzie používateľa

SPOILER. Tupší a frustrujúcejší film som nevidel ani nepamätám! Túto debilitu vytvoril nejaký masochista alebo zlomyselník. Ináč sa nedá vysvetliť to že "dobrí" su tam relatívne slabí a sprostí a padajú od začiatku až do úplného konca ako muchy, zatiaľ čo "zlí" hviezdia vo všetkom a na konci vyhrajú. A toto sa podľa tvorcov má páčiť divákovi. R U fucking retarded ?!! Effing fucking morons. Tupé hovadá! Psychologické ultrabrzdy. ((((ak to bolo fakt komponované ako pilot k seriálu, aj tak platí čo som napísal. Plus dodávam že keby to malo normálny zadosťučiňujúci koniec (dobitie a zabitie alebo chytenie tých dvoch) tak tomu dám 3 možno až 4**)))) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nechcel som tomu verit, ale Adrian mal pravdu. Tento film je jedna velka katastrofa. Koncipovane to je ako pilot serialu, takze behom prvej polhodiny nam je predstavenych bambilion postav v kratkych nicnehovoriacich vystupoch, ktore by mohli mat nejaky vyznam v dalsich x epizodach, ale kedze sa dalsich epizod nedockame, tak su ich vystupy uplne zbytocne. Po predstavovacej polhodine sa rozbehne trivialna ustredna zapletka a nastupuje konecne aj nejaka akcia. Tu tvoria hlavne prestrelky a napriek tomu, ze su krvave, tak mi pripadali sterilne a rovnako nudne ako nekonecne dialogy toho bambiliona postav. Potom tu mame uz len jednu bitku, ktora je pre zmenu prilis dynamicky zostrihana a sice efektivne oblapovanie sa superov jak z MMA ale bez poriadnych tvrdych ran, takze pre mna znova nuda. K tomu ma este strasne iritovala hudba, ktora sa k tomu, co sa dialo vôbec nehodila. Na film som sa tesil aj vdaka hviezdnemu obsadeniu, ale postavy su napisane strasne a vedu tak umele dialogy, ze nikto z nich nema sancu vyniknut. Navrch ma este stvalo, ze sa cely film berie neskutocne vazne az to skoro pôsobi ako parodia. Vysledok je jedno velke utrpenie az som rozmyslal, ze tomu dam odpad. Ten nakoniec nedavam vdaka zaveru, ktory je sice dalsim podrazom, lebo je useknuty a na konci nas caka klasicky napis: pokracovanie nabuduce, ale paci sa mi na nom to, ze vdaka otvorenemu zaveru vyhrali zaporaci a väcsina kladnych postav skoncila zle. To je vec, ktoru som v HK filmoch uz dlho nevidel. Ale je mi jasne, ze v pripadnom pokracovani by zaporakov aj tak pochytali. 1/10. ()

Galéria (37)

Reklama

Reklama