Reklama

Reklama

Pád legendy

  • Česko The Program: Pád legendy (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film mapuje vzrušujúci príbeh cyklistickej kariéry svetoznámeho Lancea Armstronga (Ben Foster) z prelomu tisícročí. V tom čase zápasil s rakovinou a spolu s jeho americkými cyklistickými kolegami zbierali jeden úspech za druhým, pričom z tohto európskeho športu urobili svetový fenomén. Ako sedemnásobný víťaz Tour de France odchádza Lance Armstrong do športového dôchodku. Je vnímaný ako jeden z najväčších športových hrdinov. Írsky športový novinár David Walsh (Chris O'Dowd) je spočiatku tiež okúzlený Armstrongovým talentom a charizmou. Avšak po niekoľkých víťazstvách na Tour de France mu niečo na ňom nesedí a začína byť presvedčený, že jeho výkony sú podporené zakázanými dopingovými látkami. Walsh hnaný túžbou dokázať pravdu, začne zhromažďovať dôkazy, ktoré nakoniec Armstronga odhalia ako najväčšieho podvodníka v histórii športu. (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

ČSFD Award pro Bena Fostera

ČSFD Award pro Bena Fostera

08.09.2022

Při příležitosti uvedení nejdražšího českého filmu do kin přinášíme všem filmovým fanouškům radostnou zprávu o udělení “ČSFD Award” americkému herci Benu Fosterovi, představiteli Jana Žižky. Foster,… (viac)

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

10.12.2015

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádájí od 10. do 16. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2015 za jednotné… (viac)

Reklama

Reklama