Reklama

Reklama

Kolonáda

(seriál)
Hudobný videoklip
Slovensko, 2013, 26x50 min

Kamera:

Laco Kraus

Hrajú:

Marek Geišberg, Pavol Višňovský, Andrea Karnasová, Kamila Magálová, Jana Hubinská, Kamil Mikulčík, Katarína Kolajová, Ivor Gogál, Jozef Švoňavský (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Pôvodný televízny seriál z prostredia kúpeľov, kam si pacienti chodia liečiť nielen telo ale aj dušu. 30-  ročný Adam Bernát má dobrý život. Pred sebou sľubnú kariéru ortopéda, doma sa o jeho pohodlie stará skvelá mama a rozumie si aj s druhou rodinou svojho otca, najmä s jeho mladou ženou Zuzanou. Všetko však zmení jedna vášnivá noc, po ktorej sa Adam rozhodne opustiť bezpečné zázemie rodiny a veľkého mesta. Odchádza do malých kúpeľov aby začal odznova.

Kolonáda 2 – druhá séria úspešného hraného seriálu RTVS z kúpeľného prostredia.
Hlavný hrdina seriálu, lekár Adam Bernát sa po roku strávenom v zahraničí vracia domov. S ním prichádza do rodiny jeho mladá žena Tereza, ktorá nevie nič o rodinnom tajomstve. Po jeho vyzradení sa vzťahy v rodine zdramatizujú a všetci jej členovia sa budú musieť s pravdou vyrovnať po svojom. (STV)

(viac)

Videá (1)

Hudobný videoklip

Recenzie (21)

migl odpad!

všetky recenzie používateľa

Aby STV moc nezaostávala za TV Nekrózou a TV Hnoj v primitívnych telenovelách,tak si povedali že to musia bezpodmienečne napraviť,z koncesionárskych poplatkov vytvorili ďaľší Slovenský filmový odpadový materiál. Spomínané odpadové TV ešte nestihli obsadiť vo svojich sračkách všetkých rádoby "umelcov",nuž STV vyštráchala mladého Gaišberga,Magálovu a ďalších antihercov.Na Slovensku sa zrejme všetko točí len okolo "nešťastných" lekárov,podvodníkov/podnikateľov a podobnej "smotánke". Ja sa len obávam že časom sa do takých a podobných sračiek nechajú namočiť aj M.Lasica,M.Huba,L.Chudík.J.Kukura...,tak to by už bola fakt konečná!! ()

kiararaftl 

všetky recenzie používateľa

Mne sa to pacilo velmi a preto ide moje hodnotenie aj vyssie. Je to po Meste tienov a Dedicstve/no ano, dedicstvo bolo perfektne, pretoze taku recesiu zo slovenskeho naroda uz asi nezazijem/ prvy slovensky serial ktoremu dam napriemerne hodnotenie a velmi sa tesim, ze sa pripravuje druha seria. Pavol Visnovsky je pan herec a naozaj herecky v tomto pocine absolutne nikto nezaostaval. ()

Reklama

CrashHP 

všetky recenzie používateľa

Je samozrejmé, že to nie je najlepší seriál, aký sa kedy objavil na obrazovkách televízie, avšak už len tá zmena oproti dlhodobým telenovelám typu Panelák či Búrlivé víno je to príjemná zmena. Trinásť častí, v ktorých sa objavia problémy, nenaťahujú sa, posúvajú príbeh a sú zaujímavé. Po dlhom týždni a odreagovaním sa od blížiaceho nového týždňa to bol skvelý nedeľný oddych na obrazovkách verejnoprávnej televízie. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Vztahovka veřejnoprávní RTVS, která má pozitivum v exteriérech a solidních hereckých výkonech ( Pavol Višňovský kraluje výkonem, které utáhne na svoje charisma ) má dvě řady. První má takovou telenovelovou zápletku, kdy syn přefikne svou macechu a uteče před otcem do lázní, začátek je celkem bída a prvních pět dílů jsou kvalitou jako ateliérové komerční nekonečnosti, ale pak se to rozjede do mírného nadprůměru. Druhá řada je o tom, jak se daný hrdina vrátí z Německa a sebou si přiveze mladičkou divokou manželku, která měla děcko od sedmnácti - o třídu propracovanější charaktery ( skvělá postavy iritující barmanky Anna Jakab Rakovska ) a inteligentní zápletky , taky do plusu jsou hezké slovenské herečky Petra Vajdová s krásnýma očima, Petra Millerová s krásnými vlasy, Jana Kvantiková s krásnýma prsama . ()

Havenohome odpad!

všetky recenzie používateľa

Je zrejme nemožné vysvetliť, čo zo seriálovej produkcie slovenských televízií je väčšie peklo. Čisto zo zdravotných dôvodov je však na tom Kolonáda najhoršie (Pocit zvracania sa dostavoval dvakrát častejšie ako pri sledovaní Chlapi neplačú, a to už je čo povedať! Podobne ako neoformalistickí kritici merajú dĺžku záberov a robia si grafický zápis o štruktúre diela, ja si tiež zapisujem do harmonogramu, v ktorej minúte pozerania a o akej intenzite sa objavili dáviace reflexy.) Akákoľvek snaha o racionálne pochopenie a vysvetlenie daných javov, musí zákonite viesť k neodkladnému šialenstvu. Kolonádu pravdepodobne natočili na objednávku ministerstva vnútra, aby znechutili aj posledným potenciálnym emigrantom možnosť vybrať si za ciel svojho azylu Slovensko. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama