Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ulicích Kansas City zuří nelítostná válka mezi dvěma zločineckými syndikáty. Válka gangů škodí byznysu, proto rozkaz z New Yorku zní co nejrychleji ji ukončit. Kvůli neutěšené situaci jsou šéfové podsvětí v hledáčku policie, představují veřejné nepřátelé. Rozrušená Oraetta se chce pomstít Ethelridě, která ale přichází s vlastním plánem. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (5)

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No ok, tak som to dvihol do červenej farby, ale mám z toho zvláštne pocity, tých nelogických vecí je tam požehnane a opať tu máme ducha, ach... Na druhej strane tu máme opať plno brilantných dialogov, absrudných a zároveň klasicky fargogeniálnych scén, no skrátka som zvedavý na finále, ale nie až tak veľmi ako som býval pri predchádzajúcich sériach. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Heh, samoluba inteligentna mrska v zavere. Po par rozpacitych predoslych dieloch konecne navrat k tomu, o com vzdy Fargo byvalo. Wtf-momenty, a par ich tu bolo, trip...bum..hlava prec. :), nasilnosti, retazenie udalosti, inteligentne, ale i vtipne sceny. Rozhodne som sa bavil a film bol tentokrat nie dlzky vecernicka, ale "narvaty" zabavnymi dialogmi. Dat silne stvorhviezdie, tak to radsej s cistym svedomym polhviezdie pridavam, aby som ho pokusil povytiahnut z tejto, rozhodne nezasluzenej "modrej". :) ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne máme spoznať Happyho. Bude však šťastný ohľadom zaobchádzania s jeho bratrancom? Akoby povedal Marián Kotleba: Veru nie. Zhustené zábery prestreliek a mŕtvych možno fungovali v prvom Scarface, no tridsiate roky už nemáme a patrilo by sa tej akcii ozaj povenovať. Poteší však prvý záber na talianskych bratov vychádzajúcich zo zabezpečeného úkrytu, či charakter Happyho, ktorý ako kovboj v Scorseseho filme Casino prišiel Loyovi povedal, že spyšnel. Odkazuje na múdrosť predkov a jeho charakter je parodovaný práve tou múdrosťou, lebo si so sebou priniesol obrazy svojich predkov, aby sa hľadiac do ich tvárí, rozhodol správne. Satchelova scéna by sa aj dala ceniť, keby nebola len vyjadrením rasovej rovnosti, ale aj mala význam pre dej. Poteší aj kamera pri Palominovom príchode do bytu. Škoda, že scéna s autom nebola ako v Godfatherovi, no potešila. Bohužiaľ ju neguje to scenáristické zakopnutie za tým a hneď za tým vmiesenie sa, podržte sa, ducha, ktorý tam doteraz nič nerobil. Jediná vec, čo sa dá na tejto epizóde plne ceniť, je Etherildin plán, ktorý je však predstavený v závere a predvídaný, odkedy zobrala prsteň. Jazykové okienko: cut of the jib; spread thin. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Fajn, smířil jsem se s tím, že bude čtvrtá sezóna tou nejslabší z dosud viděných, i tak jsem ale očekával, že se tvůrci pořádně opřou alespoň do závěrečných epizod, teď už ale ztrácím naději. Nejhorším vysvědčením pro tuto řadu je ten fakt, že se těším na to, až díl skončí.To je opravdu špatně. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama