Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josto zjistí, že jeho bratr Gaetano vydává rozkazy za jeho zády. Pokus o vraždu Cannonova syna nezůstává bez odezvy a jeho klan se zmocní zbraní, které patří italské mafii. Kořist značí, že se Italové chystají na válku, která je na spadnutí. Nelze předstírat mír, když zuří válka. Ethelrida přijímá nabídku sousedky Oeretty, aby jí za úplatu pomáhala s úklidem bytu. Při úklidu ale odhalí její temné tajemství. Thurman Smutny se rozhodne splatit dluh a přijímá krvavé peníze od své švagrové. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (5)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Timothy Olyphant mi v tejto casti, zvlast pri pokece a provokacii talianov pred restikov presne pripomina Billa Thortona v prvej serii. Rovnaki inteligentni smrtiaci usmievavi hajzlici. :) Slusny diel. Zaver bude mat istotne brutalnu dohru. Tak ako kazde, zdanlivo nahodne "zamotanie" sa vo Fargo. ;) ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Až čtvrtá epizoda této sezóny mě vcelku bavila. Tentokrát mi už děj připomínal seriál, od jehož předchozích řad jsem se nemohl odtrhnout. Nebylo to sice ještě to pravé ořechové, ale náznaky by tu už byly. Jen ten nešťastný Gaetano na mě pořád působí jako karikatura mafiána říznutá strýkom Festerom, to se už ale nezlepší... ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvod len vďaka kamere, hudbe a prostrediu vyzerá hororovo. Na Calamitu v ohni sa tiež dobre pozerá, je na také scény ako stvorený, len zamrzí, že sme ho ešte nevideli v poriadnej prestrelke. Dialóg consigliereov nebaví, je jasné, že tu ide len o budovanie napätia a odkladanie podstatných udalostí, do ich rečí by sa mali pridať aspoň príhody, určujúce charakter, ktoré majú priamu spojitosť s ich mafiánskym životom. Rabbi sa dostáva z prúseru veľmi pohodlne, Josto sa najprv správa očakávane a potom konečne prekvapí pravou talianskou náturou. Šerif sa blysne peknou hláškou, no nevyzerá na to, žeby mu v realite len tak prešla. Nudná dejová línia členov pohrebnej služby naráža ešte aj na ich nedostačujúcu inteligenciu. Miešanie mysteriózna do tohto seriálu nevyzerá dobre, mixnúť to s hlúpymi postavami dokázal len Lynch, tu je toho veľmi málo a nevie sa, čo sa tým chce povedať, náznaky síce sú, ale možno to uvidíme v ďalších epizódach, každopádne to tu vyzerá navyše. Opäť béčko a ani sestrička tentoraz neprekvapí. Jazykové okienko: snatch-and-grab; greenbacks. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama