Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Kansas City přijíždí příslušník federálního úřadu Dick Wickware, který je na stopě dvěma trestankyním na útěku. Správně tuší, že by se mohly skrývat v domě Smutnyových, kde provede důkladnou razii. Ambiciózní Loy se dál pohybuje na tenkém ledě, moc i bezpečí nelze mít současně. Napětí mezi oběma gangy eskaluje, protože Gaetano chce, aby to začalo být osobní. Svérázná Oraetta se opět setkává s Jostem, zároveň se uchází o novou práci. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (6)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Jesus on the stick.“ Situácia z minulej epizódy sa spoľahla na hlúposť postáv, ale to už je vo Fargu tradícia. Štvrtá séria sa opäť zaľudňuje. Tentokrát ide o šerifa mormónskej viery 12 tribes of Israel, ktorý hádže drsné pózy pritom, ako pátra po utečenkyniach známych z minulej epizódy. V talianskej rodine vládne vďaka mladšiemu synovi napätie. Postavy rozprávajú o svojej minulosti. Je to preto, aby sa vytvorilo ich ukotvenie v realite či kvôli odďaľovaniu nevyhnutného vyzabíjania sa? Epizóda obsahuje jednu z najabsurdnejších scén vôbec, a to handjob s náboženskou uspávankou. Podľa predošlých epizód je jednoduché uhádnuť, s ktorými postavami sa scéna odohráva. Okrem toho černosi poučujú o ľudskom charaktere a fugitives vytvárajú cenné napätie. Epizóda miernych provokácií, ktorá vedie ku očakávanému cieľu. „Captain Hanhuck, I can safely say you blasphemy more than any man I’ve ever met. And I’ve been to Cleveland.“ -„Chuckle up, sneezy. Your time is coming.“ ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oběma předchozím epizodám jsem subjektivně přidal na hodnocení, ale donekonečna to tak být nemohlo. Mormonský pronásledovatel uprchlých vězeňkyň sice dal vzpomenout na typicky ujeté figurky z předchozích sezón, všechno ale spolehlivě srážel dolů Gaetano Salvatore Espozita, který jakoby se vynořil z časů němého filmu. Tam by se s tím svým pološíleným výrazem a koulením očima jistě uplatnil. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Okaty tlsty taliansky brasko sa pohybuje po scene ako sud pusneho prachu s nizkym IQ. Som zvedavy, ci explozia bude stat za to. Zenske prepadnutie malo tiez svoje momenty. Ale za mna opat len mierny nadpriemer. Tentokrat ma nekorektne taliansko/cernosske tlachy nechavali chladnym. 60% ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama