Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti Dona Faddy se vůdcem italského klanu stává jeho syn Josto. Ten se na rodinném pohřbu setkává se svým bratrem Gaetanem, který má ale pochybnosti. Jejich rival Loy Cannon mezitím spřádá plány na rozšíření svého vlivu a promýšlí, kam až bude v boji o moc ochotný zajít. Rodina Smutnyových má nečekanou návštěvu v podobě dvou uprchlých trestankyň z nápravného zařízení. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (6)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

WTF ten "detektiv" s tou obsesivne kompulznou poruchou tvl. Opat paradne zvukove vlozky. Ale rozohralo sa dost vela linii, ale moc sa toho neudialo. A kedze mam tento serial velmi rad, o to vyssie naroky nan mam. Mierny nadpriemer. 60% Jessie Buckley, ako zdravotna sestra, si to ukradla cele pre seba. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Tuta merda.“ Úvod je nudný. Príchod sestry v úvode do najnudnejšej skupiny postáv série neprináša želanú úľavu zvýšenia energie a záujmu, obmedzil sa len na rutinné predávanie informácií a predstavenie očakávaných záujmov, lebo prostredie je stále priveľmi normálne na nejakú absurdnú situáciu, ku ktorej sa chcú tvorcovia časom dopracovať. Pokračuje sa scénou v nemocnici, kde doteraz nepoznané postavy dohadujú vytvorenie nového oddelenia. Tu zaujme scéna po technickej stránke najmä fanúšikov maliarstva, kde sa na postavy pozeráme najprv z diaľky a postupne sme vťahovaní do obrazu. Rutinná drive-by streľba veci nepomáha. Nie je totiž ani krvavá, ani surová, ani kultová. Možno je taká rutinná tiež preto, lebo mala byť len spúšťačom iných udalostí a nedalo sa do nej vtesnať veľa absurdnosti. Salvatore Esposito ako tlstý člen talianskej mafie, čo si všimne rozprávačku z prvej epizódy na pohrebe, už nebudí ten rešpekt, aký mal ako Genaro v seriáli Gomorra. Pohyby jeho asi najlepšej úlohy mu ostali, pre Fargo však zmenili mimiku na parodizovaného šialenca. Delenie obrazu na 3 vertikálne časti je rovnako otrasné ako v prvej epizóde. Po prvej epizóde bez policajtov sa ich teraz dočkáme. John Huston po Boardwalk Empire pridáva do svojho repertoáru opäť postavu s fyzickou indispozíciou, najlepšiu postavu spomínaného seriálu však nemá šancu prekonať. Chris Rock nehrá vtipnú úlohu, ale od prvého momentu prvej epizódy charakternú dramatickú a tu mu napísali tvorcovia ešte pekný psychologický výchovný trik. Rodina talianskej mafie je v tejto epizóde sympatickejšia, postavám sa dal trochu psychologický background a takisto Salvatore Esposito s jeho postavou trochu rozbúril vody. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bez mučení přiznávám, že ode mě první i druhá epizoda čtvrté řady dostaly třetí hvězdičku spíše z nostalgie, protože jsem zatím neviděl nic, čím by se tato sezóna alespoň přibližovala kvalitám předchozích sérií. Vypadá to, že se tvůrci tak mocně soustředili na rasové ústrky, až jim nezbyl čas na tradiční černý (to není ironie) humor a akční chaos, kterými byl seriál tak typický. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama