Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ste pripravení báť sa? Tak vypustime des a hrôzu. Avšak, varovali sme vás: ak otvoríte tieto dvere, niet cesty späť! Padlý anjel, zmeniaci sa na démona, musí nájsť 666 duší predtým, než ho Lucifer pustí späť do pekla. Pohybuje sa prostredníctvom ovládania tiel ľudí, aby takto získal zatratené duše a mohol ich poslať do pekla. Kto bude ďalší na rade?
Snímka sa skladá zo šiestich krátkych filmov, nadväzujúcich na seba, naháňajúcich hrôzu a odhaľujúcich šokujúcu pravdu, z ktorej behá mráz po chrbte krv tuhne v žilách. (Da_reba)

(viac)

Recenzie (3)

Dellamorte

všetky recenzie používateľa

Vydel blahodarný bodík šiestimi príbehmi a nezabudni na znamienko " rovná sa ". Výsledok je očarujúco jasný aj pre pozostalých. Ach jo Bruce " PAIN " ! ()

George Stobbart odpad!

všetky recenzie používateľa

Hrozná, amatérska hororová antológia, zložená zo šestice príbehov, z kategórie jeden horší ako druhý. Na odpad sú všetky okrem jedného, ale po dopozeraní už ani neviem ktorý to bol, lebo som z toho ostal otupený a dohľadávať to nemienim. Shit na n-tú a zároveň jeden z najhorších tohtoročných hororov. ()

Da_reba odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď som videl plagát a čítal obsah tak to vyzeralo fakt slubne. Prvé podozrenie padlo keď som videl kto toto veledielo "vyrobil". Keď som to pustil tak mi bolo hneď po prvej scéne všetko jasné.... Tento film mi svojou kvalitou pripomína produkciu slovenských seriálov.... Hrozný shit ()

Reklama

Reklama