Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracaj sa

  • Česko Jack Reacher: Nevracej se (viac)
Trailer 1

Reacher najradšej pracuje na prípadoch, kde by bol oficiálny postup len zdĺhavou prekážkou. Ako bývalý major vojenskej policie má rád zločiny s armádnou príchuťou a najradšej má tie, ktoré na prvý pohľad nedávajú žiadny zmysel. Presne ako obvinenie velitelky Susan Turnerovej (Cobie Smulders) zo špionáže. Krásku s doteraz nepoškvrnenou povesťou, okolo ktorej začali náhle v podozrivo vysokom tempe umierať ľudia, chcel Reacher pôvodne pozvať na večeru. Teraz ju musí dostať z väzenia, aby pomohlo dokázať jej nevinu. Niekomu sa to samozrejme nepáči, a ten Niekto bude chcieť Reachera poriadne klepnúť po prstoch. Nezastaví sa ani před použitím tých najodpornejších prostriedkov, akým je například aj likvidácia Reacherovej dcery, o ktorej existencií sám doteraz nemal ani najmenšie tušenie. V tomto prípade ide totiž o veľa. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
dragon94

dragon94 (hodnotenie, recenzie)

Série o Jacku Reacherovi je ukázka nevyužitého potenciálu. Námět na postavu Jacka mi totiž přijde naprosto brilantní. Samotný Jack však svojí legendární pověsti dosahuje pouze v úvodu filmu v klasické úvodní "akcičce". Jakmile pak totiž začne případ filmu, tak se Jack rázem promění v průměrného nijak vyčnívajícího agenta. Nehledě na to, že ten případ taky stojí docela za starou belu. Postava Jacka Reachera má podle mě potenciál stát se výborným hybridem Sherlocka Holmese a Jasona Bourna, popřípadě Bryana Millse. Ale chtělo by to někoho kdo s postavou umí opravdu výborně pracovat a kdo umí vytvořit případ jenž by nebyl jedno velké klišé a zároveň Jackovi vytvořit dostatek momentů, aby mohl ukázat co v něm opravdu je.
Jak jste už asi pochopili film je průměrný až hanba. Má strašně pitomým klišé scénář. A ani tak akce příliš neoslní. Na jedno podívání to ale docela ujde. 3* 50%

Uživateľ dragon94 zmazal svoj príspevok.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Tom Cruise sa hrá na 20 rokov mladšieho vo svojom rodinnom akčnom filme. A scény z lietadla ani nekomentujem... 

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

Knižní Reacher je skvělý, krpatemu chcipakovi tohle zkrátka nesedí. Podruhé ani omylem, patří na Jatka 😣😣😣

na príspevok reagoval Mukade

Cappuccino

Cappuccino (hodnotenie, recenzie)

Kvalitatívne medzi jednotkou a dvojkou nevidím veľké rozdiely. Možno faktor dcéra-otec snímku čosi ubral, inak sa jednalo o podobnú žánrovku. Z daného odvetvia mi vždy ale viac sedela séria Mission Impossible.

martin1991

martin1991 (hodnotenie, recenzie)

Mukade

Pretože všetky zásady, ktoré mal v jednotke a ktoré mu dávali akú takú výhodu v dvojke úplne ignoruje... napr. že pracuje sám, namiesto toho si tu zoberie na krk dve ženské, ktoré ho len brzdia... Ďalej nechápem ako človek čo má taký výcvik a také neuveriteľné schopnosti, že o ňom nevie vláda nedokáže nepozorovane sledovať mladé dievča... Žiaľ, som mierne sklamaný, myslím si, že jednotka mala väčší drive...

Sharktopus11 na tvoj komentár ani nereagujem z dôvodu útoku na moju osobu...

martin1991

martin1991 (hodnotenie, recenzie)

Jednotka nám ukázala, aký je Jack Reacher frajer, dvojka naopak aký je to hlupák. Feministky musia mať radosť.

na príspevok reagoval Mukade

Cappuccino

Cappuccino (hodnotenie, recenzie)

Mukade

Ja že čo to tu za nový príspevok, keď som si ani nespomínal, že som túto diskusiu komentoval. Ale ako vidím, jedno hodnotenie Reacherovmu soundtracku stále zostalo :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Wacík, jakožto permanentní hororový guru, znalec, odborník, expert a léty prověřený specialista na filmový žánr horor, se tě chci zeptat, kde je podle tebe lepší záporák tady nebo v jedničce ?  

na príspevok reagoval Lacike

Uživateľ Irene zmazal svoj príspevok.

Stallone

Stallone (hodnotenie, recenzie)

Čuně ohodnotí zase tak, jak ho známe. Jako absolutní filmový amatér. Nakonec se o filmu potvrdilo to, co jsem psal před premiérou. Klišé! 

Súvisiace novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (viac)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (viac)

Reklama

Reklama