Reklama

Reklama

Richard Müller & Fragile - HLASY

(koncert)
Hudobný / Dokumentárny
Slovensko, 2013, 70 min

Obsahy(1)

Koncert legendárneho speváka a hudobníka Richarda Müllera v spoluprácu s a cappella formáciou Fragile. Niekoľkonásobný  Zlatý slávik, legendárny spevák a hudobník Richard Müller sa spojil s a cappella formáciou Fragile pod vedením Branislava Kostku. Z ich spolupráce vznikol jedinečný projekt Hlasy - koncertné turné po Slovensku s najväčšími hitmi Richarda Müllera - Po schodoch, Naša láska letí, Tlaková níž, Čo s tým, Milovanie v daždi, Nebude to ľahké, Štěstí je krásna věc, Už asi nie si, Nočná optika, Cigaretka na dva ťahy, Vône, Do batôžk a Očenáš. Fragile účinkuje v zostave Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. (STV)

(viac)

Recenzie (3)

Tominko12 

všetky recenzie používateľa

Zúčastnil som sa aj na koncerte Hlasy I. a II. a bolo to úžasné! Richardove známe či menej známe piesne v úplne novom prevedení. Priestor dostávajú hlavne umelci z formácie Fragile dopĺňaný nezameniteľným hlasom Richarda Mullera. Pre mňa osobne perfektný projekt a fascinujúce spojenie, Krásny umelecký zážitok. ()

Reklama

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Ja osobne som sa zúčastnila koncertu v Bratislave. Bolo by to dokonalé, keby ľudia netlieskali do pesničiek. Človek sa potom cítil ako na tenise a ešte aj nepočul kus piesne. Hodila by sa ku tomu komornejšia atmosféra. Ale všetko ostatné bolo super. ()

Zaujímavosti (2)

  • Richard Müller spolu so skupinou Fragile v rámci turné Hlasy odohrali 43 vypredaných koncertov na Slovensku a v Česku. (kubatko13)
  • Album Hlasy sa stal najpredávanejším titulom na Slovensku už v priebehu turné a Richard Müller aj skupina Fragile si za neho prevzali dvojitú platinovú platňu. (kubatko13)

Reklama

Reklama