Reklama

Reklama

Ostrov lemurov: Madagascar 3D

  • Česko Madagaskar: Království lemurů 3D (viac)
Trailer 1
Dokumentárny / Krátkometrážny
USA, 2014, 39 min

Réžia:

David Douglas

Scenár:

Drew Fellman

Kamera:

David Douglas

Hrajú:

Morgan Freeman (rozprávač)

Obsahy(1)

Vydajte sa na dobrodružnú cestu po Madagascare a objavte kúzelný svet lemurov – tvorov, ktorí si pamätajú na dinosaurov. Obývajú našu planétu už 60 miliónov rokov. Príďte sa pozrieť, ako vyzerala Zem a ako žili naši predkovia. IMAX vám prináša dokonalý 3D zážitok. Preneste sa tisíce kilometrov ďaleko na ostrov Madagascar a dotknite sa minulosti Zeme. Sprievodcami vám budú lemury, s ktorými sa inde než na Madagascare nestretnete. Druh, ktorému hrozí reálne riziko vyhynutia, vás prekvapí svojou priateľskou a zábavnou povahou. Lemury predvedú svoje tanečné kreácie a vám neostane nič iné, len sa baviť tak akoby ste tancovali s nimi. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (4)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Lemuri vypadajú ako minimužíci v skafandroch! Chovajú sa úchvatne, až som si občas myslel, že pozerám nejaký komix! Ale te idiotské songy mi naozaj pili krv... ()

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Pekne natočený dokument, ktorý avšak nie je nejako výnimočný. Hudba tu je často iritujúca a jediné, čo to drží ako-tak nad vodou, tak je dobrý hlas Morgana Freemana. Priemer, ako vyšitý. ()

Reklama

aquiver 

všetky recenzie používateľa

Nadprůměrný dokument, kde stopáž je obsahu akorát přiměřená. Možná byl přebytek hudby, byla sice fajn, ale divák by určitě uvítal i chvíle ticha a poslouchání přírodních zvuků. Film je točen IMAX 3D kamerami, prostorový efekt je kvalitní a rozhodně velkou část stopáže je na co koukat, takže převládá spokojenost. 80 % ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ktosi sa rozhodol zviesť na popularite ješitného kráľa Jelimana a jeho verného Morta, ale spravil to výborne a s láskou k týmto šibalským stvoreniam z jedného z najväčších ostrovov sveta. Síce krátka ale obrazovo a obsahovo bohatá prechádzka s lemurami, ktorej sprievodcom nie je nik menší ako Morgan Freeman. ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama