Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan s rodinou vynesie životné rozhodnutie: opustia ruch veľkomesta a presťahujú sa do vidieckeho sídla uprostred "ničoho", aby tak dosiahli vytúžený pokoj tamojšieho okolia. Kúpa domu od staršej dámy však neveští nič dobré. Spolu s vilou totiž členky a členovia rodiny prichádzajú do kontaktu s temnou minulosťou, ktorá čaká na ďalšiu svoju obeť. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (2)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Rodinka sa z mesta sťahuje do vidieckeho sídla, kde ich však začnú prenasledovať nočné mory, ktoré môžu byť predzvesťou reálnej tragédie... Pomalý a nestrašidelný haunted house horor, ktorý ničím nevyniká a pre väčšinu divákov bude asi stratou času. Tak prečo relatívne vysoké hodnotenie? Pretože mi akurátne zapasoval do nálady, pekne som si pri tej „pohodovej nevýraznosti“ zrelaxoval a myslím, že keby som si aj pospal, tak sa nič nestane. Obstojne natočené, s dôrazom viac na atmosféru než na hororové brutalitky a nakoniec sa vyvíjajúce skôr smerom rodinnej drámy. Manželia mi boli sympatickí a potešilo ma, že Eric Roberts mal konečne príjemne plnohodnotnú rolu a nie iba pár minútový štek. Hodnotenie teda čisto subjektívne, ale komu to vadí :) ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jonathan s rodinou nadobúda životné rozhodnutie opustiť ruch veľkomesta, aby tak presťahovaním do vidieckeho sídla uprostred "ničoho", dosiahli toľko vytúžený pokoj tamojšieho okolia. Kúpa domu od staršej dámy však neveští nič dobré. Spolu s vilou prichádzajú všetci členovia rodiny do kontaktu s temnou minulosťou, ktorá čaká na ďalšiu svoju obeť. Mne osobne nikdy Eric Roberts, napriek svojmu šarmu, ako mimoriadny herec s talentom nepripadal. Dôkazom sú jeho nevýrazné snímky pričom tam kde podaktorí začínajú svoju kariéru (pri hororoch), druhí upadajú do zabudnutia. Stačí si pozrieť jeho "históriu", pričom musí byť hneď jasné, že tento muž vo filmovom priemysle dieru do vesmíru v živote neurobí. Za rok 2015 figurovať + ; - v 37 (!!!) projektoch, tak to ma kurva poser (aj keď by sme to všetci zrejme brali :). "Sebastienovi" snahu uprieť nemožno, no ide o tuctovú tvorbu, ktorá snáď ani nemusela spatriť svetlo sveta, lebo toto sme tu už minimálne trilión krát mali, len v trošku inom odtieni šedej. Z môjho pohľadu slabšia ducharina, ktorá nebaví, a taktiež nijak mimoriadne nevystraší, lebo nato jednoducho nemá gule - 35%. ()

Reklama

Reklama