Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"V USA boli ľudia stvorení rovnoprávne, ale nie v meste Liberty, New York, kde to vyzerá ako v Berlíne pod nadvládou Hitlera! Je najvyšší čas vysušiť močiar..."
Dave Stuben (Matt Walsh) je 45-ročný, rozvedený chlap, zamestnanec mestskej skládky, ktorého výstup a prejav v hale mestského zastupiteľstva naruší pokojný chod mestečka Liberty, New York. Na tomto zasadnutí sa Dave dostane do ostrého konfliktu s predsedníčkou, slečnou Casserta (Amy Carlson), ktorá ho nechá poslať ihneď do väzby. Po tom, čo jeho domáhanie sa občianských práv a slobody niekto uverejní na Youtube, stane sa z Davea v podstate cez noc hviezda celého mesta, televízie a internetu. Hits je trpkou komédiou, ktorá odhaľuje povahu slávy prostredníctvom Youtube v USA 21. storočia. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Mám v obľube filmy z malých mestečiek, kde každý závidí každému, ale toto bolo fuckt zlé! Jediné, čo sa mi skutočne páči je, že filmový charakter Michaela Cearu je v poslednej dobe very connected to drugs! A to akýmkoľvek spôsobom. Len škoda, že jeho postavička dealera tu nedostala väčší priestor. Naopak, niektoré postavy s idiotskými charaktermi akoby z neba zhadodzovalo, výsostne pili krv a scénky s nimi boli pekelne krvpijúce (Cory, Dave Stuben...)! Som naozaj nečakal, že ma Hits sklamú a vykľuje sa z nich taká nudná a trápna chujovina v podstate len s pár úsmevnými momentami. P.S. Priznám sa, chcel som tomu dať dve hviezdičky, ale ten koniec to zaklincoval... ()

Reklama

Reklama