Reklama

Reklama

Drsná jazda

  • Česko Sbal prachy a jeď (viac)
Trailer

VOD (1)

Skúsený zlodej, Američan Simon Keller (John Cusack), odchádza do cudziny, aby našiel nového vodiča, s ktorým bude môcť podnikať lúpeže. Namiesto hľadania medzi kriminálnikmi v podsvetí zvolí Simon iný postup. Najme si Petera Robertsa (Thomas Jane), bývalého automobilového pretekára a šampióna Formuly 1, ako svojho súkromného inštruktora šoférovania. Keď ho potom počas jednej lekcie odvezie do banky, ktorú sa chystá vykradnúť, inštruktor nemá na výber a stane sa Simonovým komplicom. A spolu s ním sa musí vydať na útek pred blížiacou sa políciou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (36)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Asi to nejlepší, co Trenchard-Smith za posledních x let natočil, ale to neznamená, že by byl Drive Hard něčím víc, než průměrným filmem. Jednoduchá zápletka o tom, kterak loser ke zločinu přišel by mi ani nevadila. Mnohokrát tu byla a mnohokrát tu bude. Mě osobně bavil i Cusack a sem tam tu byl i slušný náznak autoakce. Nebavil mě ale Jane, který komediálním talentem zrovna neoplývá a tady to ukázal v plné nahotě a nelíbila se mi nepřehlednost, kdy jdou po hlavních hrdinech tři skupiny, jejichž motivy nejsou tak úplně jasné. Humoru si člověk příliš neužije, byť se sem tam zableskne na lepší časy, ale vesměs je to na bázi babka s pistolí a tomu už se dneska snad nikdo nesměje. Na jedno podívání OK. 50% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Žádná očekávání, ale nakonec jsem se skvěle bavil, protože tohle je prostě příjemný, uvolněný film, který má dobré postavy a skvělé herce, kterým se dá fandit. Thomas Jane ukazuje, že ve spolupráci s Cusackem předvádí výkon, který je prostě dobrý. Jak říkám, nic skvělého, ale pokud chcete fajn akční béčko, které je místy sranda, zkuste tohle. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Brian Trenchard Smith natocil konecne aspon priemerny film na cele s Johnom Cusackom. Film ma aj pribeh, ktory ma zmysel, dialogy ako tak ujdu aj na Trenchard -Smithove pomery, ba aj akcia sa najde. Cusack sice hrat nevie, ale posobi vo filme ako chlap, dokonca aj Thomas Jane sa tu objavil, hoci uz je postarsi. Jane hrat tiez nevie, a po filme Cesta dopekel 2009 mal konecne schopny film na konte : 48 % ()

MA.KI 

všetky recenzie používateľa

Zábavné béčko. Kdyby se scénář trochu překopal a režie ujal někdo jiný (= lepší), jednalo by se o neskutečně zábavnou pecku. Takhle je toto akční komediální béčko taky zábavné, a to především díky duu Cusack – Jane a konverzačním scénám, ale díky slabé režii a některým nesmyslům ve scénáři kvalitativně nemá na víc než na tři hvězdy. Tedy průměr, na který však stojí za to kouknout, když chcete vypnout mozek a bavit se. PS Babka neměla chybu… ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Priemerná hovadinka. Na toto musí mať ale človek náladu, ja som ju našťastie ešte mal - no a práve toto, na mňa asi zafungovalo. Možno to znie všelijako, ale bol som na túto blbinu v daný moment veeeľmi pozitívne naladený. Skvelý John Cusack. A vôbec nie prvýkrát. Daniel Storch o tomto filme napísal, že má vraj bizarné kúzlo. A ja mu dávam za pravdu. Áno, keď je na to človek dobre naladený, je to celkom fajn "béčko", pri ktorom sa dá odpočinúť si a celkom dobre sa pobaviť. Hláškami sa vo filme taktiež nešetrilo a herecké výkony si zaslúžia aspoň 75%. Celkovo ale snímku hodnotí tak 50 na 50. Uvidíte sami a hlavne nemajte vysoké nároky. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • V asi 22. minutě Simon Keller (John Cusack) a Peter Roberts (Thomas Jane) ujíždějí žoldákům přes přístaviště. Ke konci honičky auto pronásledovatelů narazí do kontejneru a převrátí se. V následujícím obraze je záběr do auta, ale obraz je zrcadlový, protože z ničeho nic je volat v autě nalevo a i oba herci sedí obráceně (tj. Keller vpravo, Roberts vlevo). (bugfoot)
  • Natáčení probíhalo v červu 2013 v Gold Coast v Austrálii ve městě Queenslandu, a to po dobu 18 dnů. (Terva)

Reklama

Reklama