Reklama

Reklama

Rammstein: Haifisch

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
Nemecko, 2010, 5 min

Obsahy(1)

Keď členovia kapely Rammstein začnú riešiť vzájomné nezhody, tak ide doslova o život. Ako prvého sa zbavia speváka Tilla Lindemanna. Po jeho pohrebe, počas karu, sa pustia aj do seba navzájom. Strhne sa medzi nimi ostrá šarvátka. Päste, kopance, vybité zuby, tečie krv. Súčasťou tohto klipu sú aj doposiaľ nezverejnené zábery z piatich ich videoklipov (Du hast, Ohne dich, Amerika, Keine lust, Sonne), ktoré svedčia o dlhoročnej, zarytej, zákernej nenávisti voči frontmanovi Tillovi Lindemannovi. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (13)

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Nemecké hudobné teleso Rammstein sa v tomto klipe opäť prezentuje svojským spôsobom. Tentokrát to nie je nič extra kontroverzné ani poburujúce, pretože členovia kapely v ňom "iba" pochovávajú frontmana Tilla Lindemanna... Alebo si to aspoň myslia. Pri obrade a následnom kare každý spomína akou formou Tillovi "ublížil" a retrospektívne sa vracajú do jednotlivých klipov skupiny z minulosti. V závere sa vášne vyhrocujú a odhaľuje sa nečakaná zápletka celého klipu. Ten je po vizuálnej stránke dobrý, nešetrí nápaditosťou a z hudobného hľadiska je snáď ešte lepší. Zvukovo lahodí uchu poslucháča a získava si ho chytľavým refrénom. Haifisch patrí medzi lepšie pesničky z albumu "Liebe ist für alle da" z roku 2009. A to dokazuje aj týmto videoklipom, ktorý najmä po hudobnej stránke patrí k mojim najobľúbenejším veciam od Rammstein. Určite ocení každý jeden fanúšik. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Pohřby obvykle příliš zábavy nenabízejí a ani u tohoto jsem si bránici smíchem neurval. Jenže song je to slušný, návštěvy do starších klipů skupiny potěší a závěr je přesně takový, jako ho mazlíčci mají rádi. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Haifisch" je v poradí štvrtá skladba zo šiesteho radového štúdiového albumu nemeckej industrial metalovej hudobnej skupiny Rammstein. Album nesie názov "Liebe ist für alle da". Vyšiel šestnásteho októbra roku 2009 pod značkou vydavateľstva Universal Music Group. Ku songu "Haifisch" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip. Keď členovia kapely Rammstein začnú riešiť vzájomné nezhody, tak ide doslova o život. Ako prvého sa zbavia speváka Tilla Lindemanna. Po jeho pohrebe, počas karu, sa pustia aj do seba navzájom. Strhne sa medzi nimi ostrá šarvátka. Päste, kopance, vybité zuby, tečie krv. Súčasťou tohto klipu sú aj doposiaľ nezverejnené zábery z piatich ich videoklipov (Du hast, Ohne dich, Amerika, Keine lust, Sonne), ktoré svedčia o dlhoročnej, zarytej, zákernej nenávisti voči frontmanovi Tillovi Lindemannovi. **** ()

PinokKio 

všetky recenzie používateľa

Už v Roku ďábla si Karel Plíhal zkoušel pohřeb nanečisto a pozoroval to z povzdálí. Takže myslím, že i ve svých klipech si tuhle čumendu užije dopředu rád každý z členů kapely Rammstein. Teď byl na řadě Till Lindemann a věřím, že by se mu takovejhle průběh víc než líbil .. ()

Zaujímavosti (2)

  • Ve 35. vteřině je možné při východu z obřadní síně v levé části obrazovky spatřit fotografii rockového zpěváka Marilyna Mansona. V 58. vteřině je pak na fotografii místo Tilla Lindemanna, zpěváka skupiny Rammstein, možné vidět Jamese Hetfielda, zpěváka a kytaristu skupiny Metallica. (Panfilmex)

Reklama

Reklama