Reklama

Reklama

Plan B: Mobilizing to Save Civilization

(TV film)
USA, 2010, 84 min

Réžia:

Hal Weiner

Predloha:

Lester Brown (kniha)

Scenár:

Hal Weiner

Hrajú:

Lester Brown, Matt Damon (rozprávač)

Obsahy(1)

S tým, ako ceny fosílnych palív stúpajú a obavy z klimatickej zmeny vrhajú tieň pochybnosti na budúcnosť uhlia, sa vynára nová energetická ekonomika. Veterné, solárne a geotermálne energie rýchlo nahradzujú ropu, uhlie a zemný plyn. Po prvýkrát od priemyselnej revolúcie sme začali investovať do zdrojov energie, ktoré môžu vydržať večne. No dá sa, vzhľadom na exponenciálne stúpajúcu populáciu, skutočne hovoriť o trvalej udržateľnosti? (whack)

(viac)

Recenzie (2)

whack 

všetky recenzie používateľa

Keď som sa dozvedel, že organizácia Worldwatch Institute, v ktorej figuruje známy aktivista Lester Brown, bola založená za pomoci bratov Rockefellerovcov, trošku som si o nich začal čítať. Veď Rockefellerovci sú satanisti, ilumináti, jašteri a chcú nás všetkých vyhubiť; uvedomil som si, že väčšina takýchto nálepiek, ktoré na nich každý počul, pochádza od rôznych konšpirátorov ako Alex Jones, z blogov bez zdrojov, alebo od bulvárnych médií snažiacich sa za každú cenu šokovať a udržať si tak popularitu. Uvedomil som si, akí nebezpeční sú ľudia ako Alex Jones. Všetky tie stovky dezinformačných, strašiacich videí na YouTube a inde, že ekológovia solárnymi panelmi nechcú Zemi pomôcť, ale chcú nimi ľudí zotročiť, to všetko produkujú ľudia ako Alex Jones, ktorí na svojej agende "Globálne otepľovanie neexistuje" a "Upozorňovanie na preľudňovanie je fašizmus" zarábajú také peniaze, o akých by sa ich ovciam ani len nesnívalo. Zaujímavý dokument. ()

Matthew013 

všetky recenzie používateľa

Lepší je dokument END:CIV. Obávám se že vize autorů tohoto dokumentu, zachovat civilizaci stále v dost podobném chodu jako je tomu dnes, je nereálná. Potřebujeme radikálnější změnu a návrat k přírodě. ()

Reklama

Reklama