Reklama

Reklama

Coolio feat. L.V.: Gangsta's Paradise

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1995, 4:08 min

Obsahy(1)

Gangsta´s Paradise je prvním singlem ze stejnojmenného alba amerického rapera Coolia, jeho v pořadí druhého a zároveň zřejmě hudebníkův nejúspěšnější song vůbec. Na skladě, která je v podstatě velmi volnou coververzí songu Pastime Paradise od Stevieho Wondera, se rovněž výrazně podílel vokalista L. V. (Larry Sanders). Song se objevil ve filmu Nebezpečné myšlenky, doprovodný videoklip pak na děj filmu navazuje, a to i účastí hlavní herecké hvězdy Michelle Pfeiffer. (J.Connor)

(viac)

Recenzie (15)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pri každom hodnotenom klipe som si všimol, že jeho výška popularity závisí od popularity skladby. A to je chyba. Dať päťku niečomu, čo len sprevádza pesničku, bez nejakých absolútnych momentov, je pokrytecké. Nostalgia funguje, to je pravda, ale klipík je sám osebe iba Mtvťákom v plnej polnej. Kvalitným, ale ničím výnimočným. ()

Reklama

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Bez urážky a nehľadajte v tomto rasizmus, ale počas sledovania klipu a hlavného protagonistu "umelca" Coolia som premýšľal nad evolúciou. Evidentne niektoré opice zišli zo stromu omnoho neskôr a potomkovia majú tak značný deficit. Slabšie povahy sa pri pohľade na neho ani nenajedia bez toho, aby im neprišlo zle. To fakt nemá doma zrkadlo? Áno teenagerov, čo by boli radi gangstri to isto ohúri a budú to brať ako vzor, ale potom dospejú a zmenia uhol pohľadu....V tej dobe sa mal točiť film, kde mal po boku herca Götza Georgeho hrať tento "umelec" Coolio a malo sa to volať Komisár Šimpanzky a jeho gorila. Žiaľ po protestoch zvierat v Zoo bolo od toho upustené a natočil sa len krátky dokument s názvom Kedy ľudia dostanú rozum aneb sú vôbec ľudia? ()

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama